PRETUŽNA PRIČA O SRPKINJI KOJU SU SAHRANILE KOMŠIJE! Muž joj je radio u Nemačkoj, odgajala je decu, a onda… OVO JE ZA PLAKANJE

0

“Nemoj sine nikad da me ostaviš, bolje me ubij” –  rekla je komšinica prepričavajući ćerki šta se desilo njihovoj komšinici

 

Kada jedan član porodice ide u inostranstvo, očekuje da će cela porodica biti život med i mlekom.

 

Ipak, porodica koja se tako razdvaja uvek prolazi kroz određene nedaće. Na društvenoj mreži Tvitera jedna žena objavila je priču o svojoj komšinici Anđi.

 

Naime, ta žena je imala muža koji je radio u Nemačkoj, a ona je decu odgajala u Srbiji. Deca su porasla, otišla svojim putem, a muž je osnovao drugu porodicu. Nesrećna žena umrla je sama u Srbiji , a sahranili su je susedi. Priču o njoj prenosimo vam u celosti:

– Tetka Anđa je moja komšinica iz detinjstva. Muž joj radio u Nemačkoj, a ona kući čuva Sonju i Ljubomira, moje vršnjake. Imali su lepu kuću, a Anđa se stalno hvalila šta će sve da doprave kad Mile (muž) dođe na odmor.

 

– Sonja se vrlo rano udala za nekog lika i otišla u Belgiju. Nikad je više nismo videli. Ljuba je posle mature otišao u Nemačku kod oca koji je u to vreme već imao drugu porodicu, ženu Mađaricu i dvoje dece kojima je živeo. Ni Ljuba se nikad nije vratio… – piše i navodi se da teta Anđa nikad nije radila, te da su joj neko vreme slali novac, a onda prestali.

 

– Izdržavala se tako što je spratna kuća u Vranju izdavala za 150 evra. Danas joj je bila sahrana. Sahranile su komšije, njih četvoro.

 

Starica / Ilustracija

 

– “Nemoj sine nikad da me ostaviš, bolje me ubij”. Reče meni moja majka sve plačući dok mi pričala kako su Anđu sahranili –  napisala je žena na Tviteru.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:         INSTAGRAMU              I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *