PRETUKAO ćerku jer nije pokupila igračke, UDARAO dete (5) po glavi: Nasilni otac osuđen na godinu dana

U toku istrage ispitana je svedok majka oštećene D.T. izvršeno je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog I.T. kao i oštećene D.T.

 

I. T. koji je pretukao je svoju petogodišnju ćerku D. T. sredinom novembra ove godine, jer je devojčica nije pokupila igračke osuđen je na godinu zada zatvora zbog nasilja u porodici.

Naime, kako je saopšteno iz Prvog OJT a prema navodima iz krivične prijave, I. T. je u stanu u kom živi sa suprugom i dvoje maloletne dece, ćerkicu koja se nalazila na krevetu uhvatio u predelu ruke i bacio je na drugu stranu kreveta, vičući na nju jer nije rasklonila igračke, nakon čega joj je plastičnom igračkom koju je držao u ruci zadavao udarce u predelu čela dok se igračka nije polomila, da bi potom oštećenoj patikom koju je uzeo iz cipelarnika zadao još nekoliko udaraca po glavi i telu, dok ju je drugom rukom držao za kosu.

Devojčica je tada zadobila lake telesne povrede.

Osumnjičeni je saslušan 14. novembra kada je negirao izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, Prvi osnovni sud u Beogradu mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor koji traje do danas.

U toku istrage ispitana je svedok majka oštećene D.T. izvršeno je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog I.T. kao i oštećene D.T. a pribavljeni su i izveštaji Gradskog centra za socijalni rad.

Međutim, on je 26. decembra na saslušanju u prostorijama tužilaštva priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je sa njim, u prisustvu branioca, zaključen sporazum o priznanju krivičnog dela – nasilje u porodici.

U skladu sa zaključenim sporazumom, Prvi osnovni sud u Beogradu je okrivljenog I.T. oglasio krivim i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, pri čemu mu je i produžio pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin