Prepoznajete li pevačicu? Njen život je filmska priča, a jedva se oporavila od velike TRAGEDIJE (FOTO)

Pevačica je rođena 1974. godine na Kosovu i Metohiji, u Prištini je završila Srednju muzičku školu Stevan Mokranjac, a jedno vreme predavala je muzičko vaspitanje.

Njen životni put je poput jedne filmske priče, budući da je svog sadašnjeg supruga upoznala nastupajući sa bendom. On je došao da je upozna kako bi pevala u njegovom lokalu u Nemačkoj, a na kraju se udala za njega i sada su već dve decenije u braku.

Od 1997. godine živi u Minhenu, a svom suprugu, vlasniku velike produkcijske kuće Ivanu Todoroviću, 2006. godine u Americi je rodila ćerku Kristinu Džulijen.
Njeni najveći hitovi su “Šta će ti pevačica”, “Ostavi mi drugove”, “Prolaznica”, “Robinja”, “Kući, kući” i “Barabar” i mnogi drugi.

U pitanju je pevačica Jana Todorović, koja je jedno vreme bila u medijskoj ilegali zbog porodične tragedije, kada joj je preminuo sin rođene sestre Bane, što je teško podnela.

U nastavku teksta pogledajte jednu od skorijih Janinih fotografija, pa sami zaključite koliko se promenila od svojih muzičkih počeraka:

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin