Prepoznajete li pevačicu? Danas je NAJBOGATIJA srpska folkerka, njeno bogatstvo vredi MILIONE (FOTO)

Proslavio ju je hit “Kroz šljivike i livade”, bez njenih pesama ne može da prođe nijedna proslava, a danas je naša najbogatija pevačica.

U pitanju je Dragana Mirković, koju su još od malih nogu smatrali čudom iz Kasidola, iako ona nikada nije imala velike ambicije kada je pevanje u pitanju. Nakon prvog hita, ređali su se nove pesme i albumi, a danas ona važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, ali i najbogatijih.

Naime, jedan časopis nedavno je procenio Draganino bogatstvo na 30 miliona evra, iako ona nikada nije istakla koliko je zapravo “teška”, nije krila da joj je godio takav kompliment.

Ona danas živi sa mužem Tonijem Bijelićem u dvorcu nadomak Beča, sa kojim ima sina Marka i Manuelu, a kada ne gostuje u emisijama i nastupan pred svojom mnogobrojnom publikom, vodi povučen porodičan život.

Na Instagramu se pojavila Draganina slika iz detinjstva, na kojoj ona ne liči na sebe. U nastavku teksta pogledajte kako je pevačica nekada izgledala, pa sami zaključite koliko se promenila.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)