PREOKRET u Grčkoj: Otkriveno šta se zapravo desilo sa decom UHAPŠENE Srpkinje u Solunu

Došlo je do nesporazuma jer je mačka ušla u porodični dom ove porodice, a deca su alergična na ovu životinju.

 

Srpska državljanka (36) koja je u ponedeljak uhapšena zbog sumnje da je navodno kako bi očistila kuću zaključala u automobil svoju decu od tri i šest godina u Solunu, došlo je do nesporazuma i ona neće krivično odgovarati.

 

– Načelnik tamošnje policije kaže da je došlo do nesporazuma i da neće biti nikakvih posledica ni optužbe za našu državljanku – rekli su za Kurir iz Generalnog konzulata Srbije u Solunu.

 

Kako se nezvanično sazanje, do nesporazuma je došlo jer je mačka ušla u porodični dom ove porodice, a deca su alergična na ovu životinju.

 

– Žena je naime, zbog deratizacije izvela decu i nekoliko minuta ostavila u kolima decu jer su ona alergična na mačke, a pošto je njima mačka ušla u stan morala je sve da očisti i sredi – kaže sagovornik za medije i dodaje:

 

– U tom trenutku komšinica je zvala policiju koja je odmah reagovala. Međutim, u policiji je sve rešeno i žena je objasnila šta se zapravo dogodilo, a takođe, u grčkoj policiji kažu da je nesporazum i da neće biti dalje procedure.

 

Podsetimo, u grčkim medijima osvanula je vest da je Srpkinja (36) uhapšena u Solunu zbog sumnje da je u vrelom automobilu namerno ostavila dvoje male dece.

 

Tamošnji mediji naveli su da je naša državljanka decu ostavila same u vozilu po vrućini, kako bi u miru očistila kuću. Komšije su primetile da su deca sama u automobilu dugo i pozvale policije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin