Preminuo poznati influenser čija je priča rasplakala region: “Putuj, dečače naš…”

– Molimo medije da Marka opišu kao arhitektu, autora, bestsellera, stručnjaka za marketing, ali i kao osobu koja koja je u zadnje dve godine pomagala mnogima koji su se susreli sa dijagnozom – napisali su članovi njegove porodice

 

 

Poznati hrvatski arhitekta, stručnjak za marketing i influenser Marko Babić (31), koji se dve godine hrabro borio sa sarkomom, preminuo je danas, javljaju hrvatski mediji.

– Putuj, dečače naš. Slomljeni, ali ponosni što smo bili s tobom na ovom putovanju. Bio je najbolji otac, partner, sin, brat i prijatelj. Volimo te zauvek – oprostila se porodica od Marka.

On je iza sebe ostavio suprugu i dvoje male dece.

– Molimo medije da Marka opišu kao arhitektu, autora, bestsellera, stručnjaka za marketing, ali i kao osobu koja koja je u zadnje dve godine pomagala mnogima koji su se susreli sa dijagnozom – napisali su članovi porodice.

Marko se od 2021. borio sa sarkomom,a njegova partnerka Tina Biloglav nedavno je objavila da Marko nije dobro te da su u Zagrebu iscrpili sve mogućnosti lečenja.

– Sarkom se vratio u moj život. Nije mu puno trebalo, znam. Vratio se pomalo podlo. Našao me u trenu kada sam zbog nepodnošljivih bolova bio olupina čoveka koji jesam. Zadnja dva meseca za mene su bila daleko najizazovniji period u životu. Fizički sam trpeo stravične i teško opisive bolove. Psihički, glava je bila par metara ispod površine mora. U bolnicu sam ušao u takvom stanju da je Malička nakon prve noći u šest ujutro nazvala Emu i zamolila je da nazove odeljenje. Ona se previše bojala da će ono “nevenčana” dobiti zlosretni dodatak – Udovica. Činjenično, bolest se proširila na druge organe, što sigurno nije bajna vest – napisao je Marko u maju.

– Osim na kostima, sada je i na plućima i moždanoj ovojnici. Ne znam vam reći u kolikoj je meri ova situacija teža od one prve. Zvuči loše, ali uveravam vas, nismo mi tu da sudimo što je loše a što dobro. Vreme će vam pokazati, ja ionako već znam – objavio je tada Babić.

Babić je u novembru 2022. godine predstavio knjigu “Putovanje zvano igra” u Zagrebu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin