PRE PET GODINA UBIO TRUDNU DEVOJKU! Ovako je 2019. godine Edi SLUPAO KOMBI – Juče se snimao dok DIVLJA PO PUTU, pa POGINUO

0

Edi Zdjelar (24), koji je sa suprugom poginuo u saobraćajnoj nesreći u petak, a pre toga je snimljen kako vozi 200 km/h, izazvao je još jednu tešku nesreću u Novoj Gradiški 2019. godine u kojoj je stradala i njegova tada trudna partnerka.

 

 

Portal radija Nova Gradiška tada je objavio da se nesreća dogodila 18. marta u gradu Kovačevcu. U tom trenutku, 18-godišnji Zdjelar upravljao je kombijem nad kojim je izgubio kontrolu i nekontrolisano prešao na drugu stranu kolovoza i udario u betonski most.

Od siline udarca vozilo se prevrnulo i ponovo vratilo u suprotnu traku.

 

U kombiju je, pored Zdjelara, bila i njegova trudna 18-godišnja devojka.

 

Prema rečima očevidaca, oboje su od siline udara izbačena iz kombija, a do dolaska Hitne pomoći vozač se osvestio, ali nesrećna žena, nažalost, nije.

 

Oboje su odmah prebačeni u Opštu bolnicu Nova Gradiška, gde su se lekari borili za život 19-godišnjaka, dok je Zdjelar teško povrijeđen, ali van životne opasnosti.

 

Tadašnja Zdjelarova partnerka preminula je devet meseci kasnije, ali se njena smrt ne može sa sigurnošću dovesti u vezu sa posledicama saobraćajne nesreće. Njena beba je preživela.

 

Baka trudne devojke koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći potom je umrla od šoka pošto je videla nepomično telo svoje unuke na putu.

 

– Njena kuća se nalazi u blizini mesta nesreće i, kada je čula šta se desilo, izašla je na put. Navodno je stavila jastuk pod glavu unuke. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula – rekli su meštani.

 

Policija je kasnije potvrdila da vozač i devojka nisu bili vezani pojasevima i da se kombi prevrnuo zbog prebrze vožnje.

 

Snimio je sebe kako vozi 200 km/h

 

Edi Zdjelar (24) preminuo je juče kod Novske, a u smrt je odveo i suprugu. Zdjelar je vozio BMV kojim je velikom brzinom naleteo na kamion na autoputu, a sa njima je u automobilu bilo i dvogodišnje dete.

 

On je nekoliko sati pre udesa na svom Fejsbuk profilu objavio snimak na kojem se vidi kako juri u BMV-u na autoputu, a vidi se da je vozio više od 200 km/h. Na snimku se čuje i glasan cvrkut galebova u pozadini, a napolju pada kiša. U jednom delu snimka Zdjelar je pozdravio prijatelje i obavestio ih da ide na krštenje.

 

Snimak je snimljen između 14.30 i 14.45 časova, što odgovara vremenu udesa, pošto je nezgoda prijavljena u 15 časova.

 

Ispod snimka je ostavljen veliki broj poruka

 

Ispod snimka na kojem je svoje divljanje okačio na autoput, sada ljudi ostavljaju poruke saučešća ili osude.

 

– Edi, brate moj, šta si uradio, mili Bože.

 

– Jadno dete, ostalo siroče.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU    I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *