PRAVILO 7 MINUTA PROMENIĆE VAM ŽIVOT U KREVETU: Otkriveno je šta svima može da zavrti pamet čak i nakon godina krize u vezi!

Novopečeni parovi ne mogu da skinu pogled jedno s drugog i stalno se trude da jedno drugo usreće. Svakodnevno imaju leptiriće u stomaku, a zajedničko vreme smatraju neprocenjivim. Neki se toliko zaljube da vide samo ono najbolje u svom partneru, dok pojedini kroz svoje partnerstvo rastu kao osobe.

Jedna od najvažnijih stvari na početku veze svakako jeste dobar seks. Strastvene aktivnosti su u prvim danima veze toliko dobre da je svaki dodir uzbudljiv, a za intimno uživanje novopečeni parovi uvek nađu vremena. Nakon napornog dana seks je odmor, a ne dodatna obaveza, a “boli me glava” je rečenica koja novim ljubavnicima sigurno neće pasti napamet, piše Medium, a prenosi Večernji.

Međutim, sve što je lepo kratko traje, barem što se tiče intimnih odnosa. Naime, kad se zaljubljenost pretvori u ljubav i kad dođe do nastanka malo “dubljih” osećanja, seks pada na listi prioriteta, a ljubav počinje da se konzumira kroz razgovore, podršku i poverenje. To za dugogodišnje partnere može da predstavlja problem, a nedostatak seksa može čak da rezultira i nepopravljivim problemima, pa ponekad i prekidom odnosa.

Ako vam je nakon godina odnosa ponestalo strasti i inspiracije, a svesni ste da je seks temeljni deo ljubavnog odnosa, postoji rešenje koje je veoma jednostavno izvodljivo, naučno dokazano i radi u službi obostranog zadovoljstva.

shutterstock.comPosle dužeg vremena u svakoj vezi može da nastupi period “hlađenja” kada su u pitanju intimni odnosi
Seks omogućava fizičku i psihičku povezanost partnera, pa treba intervenisati ako primetite da ste ga zanemarili. Stručnjaci tvrde da to možete učiniti pomoću pravila šest minuta, koje bi moglo da spase vaš seksualni život.

– Ne samo da ga sačuvaž, nego i da ga podigne na viši nivo i učvrsti ga – naveli su istraživači iz Saveta za informacije i seksualno obrazovanje Kanade koji pravilo šest minuta navode kao najbolji, a istovremeno najjednostavniji način popravljanja seksualnog života.

Ono uključuje predigru koja traje 7 minuta, bilo da vi pružate zadovoljstvo partneru, ili on vama.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin