PRAVI raj za kratko vrijeme se pretvorilo u PAKAO! Komšinica otkrila tajne dugo čuvane od strane Džinovića! Melina je ovako godinama živjela pored Harisa

Moramo da kazemo da je porodica Harisa Dzinovica bila na izgledu kao jedna jako skladna porodica a da li je sve tako kako nam se cini?

Nije ljubav sve sto vidis i zato treba da se govori i o recenici “zato pazi kome zaviodis” u jednoj pjesmi Brena ej rekla i to je u pravu. Naime jedna komsinica koja zivi preko puta njihove vile koju su oni gradili 4 godine jer je HAris gledao da sve bude savršeno i onako kako su zamislili.

 

Mislim da on nije veseljak i da se oduvijek pretvara a meni nije jasno kako je zena kao Melina mogla da zivi sa covjekom koji je bio kao Haris a on se nikada ne smije, kako sam rekla oduvijek je kada ga vidimo imao ozbiljnu facu dok se ona uvijek smijala . uvijek je vesela bila u svemu tome.

 

Mislite vi da je on njoj sve dao ali mislim ad nije, ona je pored njega sve te godina jako nesretna bila, imala je sve a nije imala nista i to je tako.

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin