POZNATOM GOLMANU PSŽ se BORE ZA ŽIVOT – KONJ ga UDARIO KOPITOM i slomio VRATNE PRŠLJENOVE – NESRETNI MLADIĆ doživeo MOŽDANI UDAR

Udarna Vest

– U teškom je stanju – rekao je portparol kluba, ne navodeći detalje o okolnostima nesreće.

Bivši čuvar mreže Sevilje doživeo je nesreću na farmi u El Rosiju u subotu uveče. Navodno, Riko nije jahao konja, već je udaren u vrat kada je jedna od ovih životinja pobegla, prenose strani mediji.

Međutim, danas se pojavila i drugačija verzija događaja. Na pojedinim svetskim sajtovima navodi se da je Riko jahao konja koji se sudario sa drugim konjem. Golman i konj su, prema toj priči, završili na zemlji, a jedan od konja ga je kopitom udario u glavu.

 

Kako god da se dogodila nesreća, deluje nažalost da je ishod isti. Riko je teško povređen, a pojavile su se informacije da su mu slomljeni vratni pršljenovi i da je pretrpeo moždani udar.

Hitna pomoć je brzo reagovala i helikopterom prebacila povređenog golmana u bolnicu u Sevilju, a prema informacijama televizije “Kanal Sur”, stavljen je na aparate za održavanje života.

 

Riko je u subotu uveče bio u Strazburu na utakmici u kojoj je PSŽ postao prvak Francuske, u nedelju ujutru je već bio u Andaluziji gde je doživeo tešku nesreću na farmi u blizini svoje kuće u El Rosiju, u pokrajini Uelva.

Nakon svega, oglasio se Rikov tim koji je poručio da je on u dobrim rukama dok se bori za oporavak, ali da je narednih 48 časova izuzetno važno.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin