Poznato u kakvom je STANJU Rasim Ljajić: Oglasio se doktor i saopštio NAJNOVIJE informacije

Predsednika Socijaldemokrtaske partije Srbije Rasima Ljajića koji je jutros teško povređen u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš kod Ražnja, zbrinula je medicinska ekipa Doma zdravlja iz ovog mesta i prebacila ga do Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu gde je zadržan na lečenju.

Doktor Muamer Bačevac održao je konferenciju za javnost na kojoj je otkrio najnovije podatke o zdravstvenom stanju Rasima Ljajića. Kako je istakao, Ljajić je u stabilnom stanju nakon saobraćajne nesreće, prenose Novosti.

– Gospodin Ljajić je trenutno stabilno, van životne opasnosti. Po rečima glavne sestre on je nešto bolje, razgovara. Imao je potres mozga, a sada se čini da je u boljem stanju nego kada je primljen – naveo je Bačevac. Kako kaže, u narednih 24 časa će se ponoviti svi dijagnostički metodi, kao i skener.

Podsetimo, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija i potpredsednica SDP Tatjana Matić, posetila je Rasima Ljajića u bolnici.

Nesreća se dogodila jutros oko 9 sati kada je vozilo “škoda superb” kojom je upravljao predsednik IO SDPS Branko Gogić, a u kome je Ljajić bio putnik, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu probilo zaštitnu ogradu, sletelo s kolovoza i prevrnulo se na krov.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin