Poznato ko je ubijen na Cetinju: Obe žrtve su pripadnici škaljarskog klana

Kaluđerović i Roganović su lica bliska škaljarskom klanu

 

 

 

Prema navodima crnogorskih medija, u bombaškom napadu koji se dogodio jutros oko devet sati na Cetinju kod Sportskog centra, stradala su dvojica “škaljarac”.

 

 

U pitanju su Petar Kaluđerović, koji je stradao na licu mesta, i Dragan Roganović, koji je nešto kasnije podlegao povredama zadobijenim od eksplozije bombe, koja je navodno bačena na teretanu, čiji je vlasnik S.R.

Takođe, ranjen je i T.J, kao i slučajna prolaznica

 

 

Oglasila se i policija, odakle je saopšteno da su “danas, u blizini Sportskog centra na Cetinju, oko 09.10 časova, usled aktiviranja eksplozivne naprave, dva lica smrtno stradala, dok su tri lica povređena”.

 

 

“U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne izviđajne mere i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena”, navedeno je iz policije.

 

 

Kako su preneli mediji, Kaluđerović i Roganović su lica bliska škaljarskom klanu, a Roganović je već jednom preživeo napad.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU             I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin