SRPSKI pevač USTAO iz GROBA: Kad su PLJAČKAŠI otvorili sanduk, POBEGLI su glavom bez obzira

Milanče Radosavljević, poznati pevač srpske narodne muzike i autor mnogobrojnih hitova, u mladosti je doživeo nešto u šta danas mnogi i ne veruju da se dogodilo, zbog neverovatnosti koju ova priča krije.

Zbog neverovatnog događaja koji je preživeo, Milanče spada u “čudnu misteriju od čoveka”.

Naime, Milanče je kao mlad čovek doživeo kliničku smrt, i to tako što je grom udario u drvo ispod kog je pevač sedeo. Milančetove komšije i meštani Bariča kod Obrenovca i okoline i danas prepričavaju ovaj događaj, a najzanimljivije što se desilo usledilo je nakon udara groma.

Milančeta je porodica sahranila, i to sa harmonikom, koju su pljačkaši odmah nakon sahrane pošli da ukradu. Kako se kasnije ispostavilo, na svu sreću, pravi je blagoslov što su lopovi došli po harmoniku, pošto je Milanče, kada je grob otkopan, bio živ! Tada je nastala prava pometnja i neverica. Pričalo se da je Milanče zasvirao u trenutku kada su pljačkaši pokušali da mu otmu harmoniku. Nastala je panika i oni su pobegli glavom bez obzira, piše Telegraf.

Milančetov otac je nakon toga pokušao da pronađe pljačkaše, i to kako bi ih nagradio, ali se niko nikada nije javio.

Prvu harmoniku Milanče je dobio od oca, i to onu predratnu, sa tri reda.

Nekim čudom ga je profesor muzike primio na časove s obzirom da je imao nepravilno raspoređene prste na rukama, što je upravo posledica udara groma.

Milanče je ubrzo počeo da peva po tamošnjim kafanama, bio je izuzetno tražen, a u jednoj od kafana spazio ga je Aca Stepić koji je predložio da Milanče izda disk za “Diskos”.

Prve pesme bile su “Pozdravi, draga, sina” i “Ti ode zauvek”, a potom je krenuo da niže hit za hitom – “Dao bih ovo malo života”, „Jedna žena plave kose“, “Ustala je majka rano”, “Ti živiš negde daleko”,”Anđelija”, “Ti ne znaš kako je mojoj duši”, “Ti si htela i što nisi smela”, “Za ljubav sam mladost dao”, “Otišli smo, ti ostade majko”…

– Kolege moje generacije, pa i nešto mlađi, treba da žive i rade kako treba. Treba da shvate šta ih ispunjava a ne da kukaju i iskazuju svoja nezadovoljstva. Oni se dižu skupa sa standardom. E, zato su nezadovoljni. Ko je to zadovoljan, a da ništa ne radi na sebi i u sebi? – rekao je jednom prilikom Milanče, dodavši da treba voleti ono što imaš i što si stekao, jer to je njegova parola za dalje.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin