Poznati REZULTATI obdukcije Muamera Zukorlića: Otkriveno KAKO je preminuo muftija

U saopštenju se navodi da je Zukorlić imao teško oboljenje srca

 

Obdukcijski nalaz pokazao da je Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru.

 

Kako se podseća u saopštenju, Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru postupajući po krivičnoj prijavi koju je podneo Usame Zukorlić protiv NN lica odredilo je ekshumaciju radi obdukcije posmrtnih ostataka tela Muamera Zukorlića, kao i hemijsko toksikološku analizu bioloških ostataka u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

 

Zavod za sudsku medicinu Niš dostavio je juče Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru objedinjeni nalaz i mišljenje zajedno sa nalazom i mišljenjem Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Novi Sad.

 

Navedeno je da se izmerene vrednosti koncentracija toksičkih metala i metaloida u uzorcima se nalaze u okviru normalnih vrednosti za ove vrste uzoraka i ne predstavljaju neposredan ni posredan uzrok akutne i hronične intoksikacije i time, kako se kaže, nisu uzrok smrti Muamera Zukorlića.

 

Konstatuje se da je smrt “prirodnog porekla”, te da je nastupila kao posledica naglog pogoršanja funkcije i sledstevnog prestanka rada srca na terenu od ranije prisutnog teškog i progresivnog oboljenja srca.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin