Poznati detalji napada u Moskvi: FSB objavio izveštaj, sve je pažljivo isplanirano, oružje čuvano u tajnosti

FSB je objavio detaljan izveštaj o tome šta je do sada poznato o ovoj terorističkoj akciji

Četvoro terorista koji su direktno umešani u teroristički napad u Krokusu je privedeno, a njih 11 je osumnjičeno za napad. Prema podacima koje je objavila Federalna služba za bezbednost Rusije napad je bio pažljivo planiran, a teroristi su pokušali da pobegnu krećući se automobilom ka rusko-ukrajinskoj granici.

FSB je objavio detaljan izveštaj o tome šta je do sada poznato o ovoj terorističkoj akciji.

Hapšenja i identifikacija:

11 osoba, uključujući četiri direktno uključena terorista, su uhapšene od strane specijalnih službi i agencija za sprovođenje zakona, a u toku je identifikacija svih eventualnih saučesnika povezanih sa teroristima.

Pokušaj bekstva i hapšenje:

Nakon terorističkog napada, počinioci su pokušali da pobegnu automobilom ka rusko-ukrajinskoj granici. Kroz koordinisane napore, sva četiri teroriste su uhapšena u Brajansk regionu u kratkom vremenskom periodu, trenutno se prevoze u Moskvu.

Priroda napada i pripreme:

Teroristički napad je bio pažljivo planiran, uz detaljne pripreme, a oružje korišćeno u napadu je unapred pripremljeno i čuvano na skrivenom mestu.

Povezanost sa prelaskom granice:

Nakon napada, počinioci su imali nameru da pređu rusko-ukrajinsku granicu i imali su relevantne kontakte na ukrajinskoj strani.

Nastavak istrage:

Istraga terorističkog napada je u toku, verovatno sa ciljem da se otkriju dalji detalji o planiranju, izvršenju i potencijalnoj mreži povezanoj sa napadačima.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE               www.rbsm-serije.com

Pratite nas na              INSTAGRAMU             I          FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin