POZNATE LIČNOSTI KOJE SU BILE I ZATVORU, A RAZLOZI ĆE VAS ŠOKIRATI: Za njega niko ne bi rekao da je OVAKO DEBELO ZGREŠIO

Mnoge naše velike zveze su imale probleme za zakonom, a iznenadiće vas ko se sve našao iza rešeteka! Za neke poznate ličnosti to nikad ne biste pomislili, ali su otvoreno pričali o svim porbelmima sa kojima su se suočavali. Razlolzi za odlazaku u zatvor su bili razni: trgovina narkoticima, pijanstva, nedozvoljeno posjedovanje oružja i drugi prestupi.

Rasta

Rasta je uhapšen u oktobru 2020. godine kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađen skank.

On je tada saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor u kom je bio tri meseca. Rasti je nakon puštanja na slobodu dosuđena kasna od osam meseci kućnog pritvora, a sada je tu kaznu i odslužio.

Rasta
foto: ATA Images

Romana

Kao bomba odjeknula je vest da je pevačica Romana uhapšena sa svojim partnerom Filipom Mrkajićem u u australijskom gradu Brizbejnu, jer je, kako su prenosili mediji, pomagala izabraniku u pljački bankomata.

Do tada nikada nije bila deo skandala, niti se za njeno ime vezivala neka afera. Nastupala je svuda, a neki njeni hitovi traje preko 2 decenije.

Romana Panić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Bane Vidaković

Bane Vidaković se teretio za držanje droge za ličnu upotrebu za šta mu pretila novčana kazna ili zatvor do tri godine. Glumac je pravosnažno osuđen 2020. godine na novčanu kaznu u iznosu od 100. 000 dinara i šest meseci kućnog zatvora, zbog 4,93 grama heroina.

Glumac na nakon izlaska iz sudnice rekao da je zadovoljan presudom i da je sud dobro presudio.

– Našao sam se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu – rekao je Vidaković.

Bane Vidaković
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Džej Ramadanovski

Džej je uvek otvoreno govorio o svom životu, i kroz osmeh je pričao sve svoje nestašluke i nedozvoljene radnje. Tako je jednom prilikom napravio prekršaj u Švedskoj – vozio je u pijanom stanju, zbog kojeg je imao problema sa tamošnjim vlastima.

– Proveo sam šest i po godina u domu, pa mi nije bilo teško da se priviknem na skandinavske uslove. U zatvoru smo imali teretanu, saunu, džakuzi i solarijum, pa se nekako i moglo živjeti -priznao je svojevremno.

Džej Ramadanovski
foto: Kurir / Dragan Kadić

Zdravko Čolić

Verovali ili ne, i najveća balkanska zvezda se našla iza rešetaka i to u jeku slave! Nije tajna da su Čolini hornorari bili ogromni, te je jednom prilikom uhvaćen sa pozamašnom svotom deviza, što je bilo strogo zabranjeno po tadašnjem zakonu. Jošš veći problem je bio ako suma nije bila prijavljena za porez. Zrdabko je ostao u pritvoru 3 dana, gde su ga saslušavali, a posle toga je uspeo da se izvuče.

Zdravko Čolić
foto: ATA Images

Bora Čorba

I Bora Čorba je još u mladosti ispoljavao veliki bunt, te mu nisu bile strane ni krađe. Naime kao srednjoškolac je upadao sa s društvom upadao u bogataške stanove i od tako stečenog novca kupovao instrumente. Zbog tih postupaka je bio sedam dana u istražnom zatvoru.

Bora Đorđević, Bora Čorba
foto: Kurir

Žarko Laušević

Žarko Laušević osuđen je na 13 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva u julu 1993. u Podgorici. On je tada upucao Dragora Pejovića i Radovana Vučinića, dok je Andriju Kažića teško ranio. Na suđenju se branio tvrdnjama da je pištolj potegao u samoodbrani, jer su prethodno ubijeni mladići napali njega i njegovog brata Branimira. Osuđen je na 15 godina zatvora, ali je tu kaznu ukinuo Savezni sud i naložio da se postupak ponovi. U novom postupku 1998. osuđen je na četiri godine, pa je automatski pušten iz zatvora, nakon čega se preselio u Njujork. Tri godine kasnije kaznu je ponovo preinačio Vrhovni sud, osudivši ga konačno na 13 godina. Sredinom 2009. Laušević je po potjernici uhapšen u SAD, ali je ubrzo pušten.

Žarko Laušević
foto: Kurir Arhiva

Aca Lukas

U istoj akciji je uhpašen i Cecin veliki prijatelj Aca Lukas, a povod je bio neovlašćeno posedovanje pištolja. Osuđen je na 4 mesece, ali je pevač tvrdio sve vreme da mu je hapšenje namešteno, iako nije uspeo da dokaže svoju nevinost.

Aca Lukas
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ana Nikolić

Iako mnogi smatraju da je Ana Nikolić posrnula, te da hitno mora da se vrati na pravi put i opet zablista kao velika zvezda, ni pre osam godina nije uspela da sputa svoj karakter. Naime, provela je noć u policijskoj stanici u Rakovici, gdje je imala sukob s policijom. Kada su je zaustavili, pjevačica je jedva gledala na oči i izmjereno joj je 2,03 promila alkohola u krvi, nakon čega je s bratom zadržana na triježnjenju. Ona je od toga napravila opšti haos jer se svađala s policajcima

1 / 7 FOTO: KURIR / DAMIR DERVIŠAGIĆ
Đani, Mitar Mirić i Aleksandar Prijović

Početkom aprila 2020. godine u kafeu jednog hotela uhapšeni su Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađana i sin Miloš, fudbaler Prijović, Mitar Mirić, kao i još dvadesetak osoba jer nisu poštovali zabranu okupljanja u zatvorenom prostoru zbog pandemije koronavirusa. Svi oni osuđeni su na po tri meseca kućnog zatvora.

Radiša Trajković Đani
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Hasan Dudić

Njegov otac je 1967. godine otputovao u Minhen, Nemačku, putem biroa za zapošljavanje, kako bi radio kao obućar. Tamo je proveo nekoliko godina, zarađujući novac kako bi sagradio kuću. Tokom njegovog odsustva, Hasan je započeo druženje sa problematičnom ekipom i kriminalcima. Bio je vedrog duha i simpatičan, i stariji su ga često vodili sa sobom.

Hasan Dudić
foto: ATAImages

Pamti noći provoda, igranke… Bio je jedini mladić koji se svugde mešao. Gradski ljudi su ga voleli. To iskustvo je nešto što današnja deca i mladi ne bi mogli da razumeju. Ima i mlađeg brata, Zaneta, koji je imao muzički talenat za pevanje i komponovanje, ali nije uspeo da se probije. Na kraju je skliznuo u problematičan život, te je bio u zatvoru zbog šverca. Ipak, ostao je izuzetno dobar čovek.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/