Poznata voditeljka zbog BOLESTI krije NOGE kao zmija: Kad vide njenu naboranu kožu svi se ŠOKIRAJU (FOTO)

Američka TV voditeljka, Vendi Vilijams, otkrila je od čega boluje. Ona se godinama bori sa limfedemom, koji izaziva ogroman otok u predelu stopala.

Tome je sada pridodat i problem opuštene i naborane kože – posledica Grejvsove bolesti.

Pedesetosmogodišnja zvezda američkog programa “Šou Vendi Vilijams” nije bežala od tretmana estetske medicine, a njenu živopisnu ličnost i originalan izgled u medijima su komentarisali na isti način kao i kontroverze i smele govore koje je više imala. Uprkos publicitetu , nikada nije govorila o zdravlju. Reč je o bolestima koje ometaju njeno normalno funkcionisanje i koje takođe čine da se telo drastično menja.

Sada je Vendi Vilijams odlučila da otkrije svoju tajnu. Objavila je fotografiju svojih natečenih stopala. Ispostavilo se tada da se zvezda bori sa limfedemom koji joj otežava hodanje.

Reč je o hroničnoj upali koja izaziva otok i otvrdnuće kože, a zatim se javlja elefantijaza donjih udova . U najgorem slučaju, doktori pominju čak i amputaciju. Vendina bolest nije izlečiva . Simptomi se samo mogu ublažiti. Zvezda obično pokriva stopala od članaka nadole, nosi samo sportsku obuću, a tokom snimanja tok-šoua kamera se ne spušta ispod kolena.

 

Nažalost, ovo nije jedina boljka sa kojom se voditeljka nosi. Spominju se i Gravesova bolest i čvorovi na štitnoj žlezdi. Treba znati da štitna žlezda utiče na tok mnogih procesa u telu, uključujući i metabolizam. Hipertireoza “pokreće” metabolizam, što se može manifestovati prekomernim gubitkom težine . Zbog toga je Vendi Vilijams izazvala interesovanje nakon što je tokom boravka u Njujorku pokazala svoju vidno vitku figuru.

Primećena kako hoda u teksas šortsama i širokoj majici, zadirkivala je fotoreportere, govoreći da „izgleda kao da ima 30 godina“ i „da se oseća mlađe nego ikad“. Uprkos uveravanjima da je njeno zdravlje dobro, oči korisnika interneta videle su njene noge sa neprirodno naboranom kožom kako visi sa njih .

Fotografije na svom Instagram profilu objavio je fotograf Elder Ordonez. Tada je izbila bura u američkim medijima . Kritički komentari su se slili kao cunami.

“Koža dinosaurusa”, “Bože, šta je uradila sa sobom”, “Izgleda kao 100, a ne 58 godina – samo su neki od brojnih komentara.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin