POTRESNO! Deda pokojnog Lazara (14) otkrio zašto mu je SUMNJIVA njegova smrt: “Video sam unuka mrtvog”

Deda pokojnog Lazara Aćimovića (14) iz sela Lipe kod Smedereva koji se utopio u Šarlinačkom jezeru kaže da je bio prisutan kad je telo njegovog unuka izvučeno iz vode.

– Video sam ga mrtvog. Jedna ruka mu je bila iznad glave, a druga uz telo, i to mi je sumnjivo. Utopljeniku bi obe ruke bile ili iznad glave ili u predelu grudi – kaže deda i ističe da će se boriti da sazna šta se zapravo dogodilo.

– Lazarev otac je išao na prepoznavanje tela i bilo mu je veoma teško, a priče koje kruže da su njih dvojica bila u lošim odnosima zaista nisu tačne – tvrdi očajni čovek.

Podsetimo, telo dečaka iz Šarlinovačkog jezera juče su izvukli ronioci Žandarmerije.

Mirjana Aćimović, majka Lazara Aćimovića (14) iz sela Lipa kod Smedereva, u potresnoj ispovesti kaže da je cela porodica van sebe nakon saznanja da se njihov mezimac utopio u Šarlinačkom jezeru. Nesrećna majka navodi da je Lazar u petak posle škole, oko 14 sati, krenuo kod babe i dede kako bi ih posetio za slavu.

– Trebalo je da čeka sestru, ali je ipak odlučio da ide sam. Tada sam pozvala svog brata i rekla mu da je krenuo kod njih i da ga čeka na pola puta biciklom. Međutim, pozvao me je brat i rekao da ga nema, a kako je odavno bio otišao, zabrinuli smo se – kaže potresena majka i dodaje da su oko 18 sati krenuli u potragu za Lazarom i da su tada prijavili nestanak policiji.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin