Potresni detalji i JEZIVE SCENE tragedije u Novom Pazaru: Otac živ goreo dok je pokušavao da spase decu

Stanari zgrade u kojoj je jutros buknuo požar u kom je nastradalo četvoro dece u Novom Pazaru, kažu da su scene bile potresne.

Požar je, podsetimo, buknuo oko 7 sati u Ulici 12. Srpske brigade u Novom Pazaru, u porodičnom stanu gde je porodica živela poslednjih godinu dana i to navodno zbog grejalice na kojoj se sušio veš.

– Probudile su nas sirene Hitne pomoći, vatrogasci i policija i kad smo pokušali da iazađemo iz zgrade, vatrogasci su nam rekli da se vratimo u stan jer se dogodio požar i da ima stradalih – kaže jedan od žitelja zgrade i dodaje:

– Osetio se jak miris paljevine i crni gusti dim u celoj zgradi. Ubrzo su nam rekli i gde je izbio požar.

Komšije dodaju da su zanemele kada su sazanali da su deca stradala.

– Čuli smo da je troje dece bilo potpuno ugljenisano, dok je četvrto preminulo u bolnici u Pazaru. Naježili smo se, kolika tragedija nas je zadesila. Komšinica je slučajno prolazila pored zgrade i videla oca dečice kako gori na tereasi – kaže komšija i dodaje:

– Čovek je živ goreo, vatra mu je bila na telu! Dozivao je pomoć, a pokušao je i da otvori vrata terase kako bi došao do svoje dece i spasio ih, ali nažalost nije uspeo, i pošto je i sam goreo skočio je sa terase.

Neko od slučajnih prolaznika je utrčao u zgradu i pokušao da pomogne nesrećnim ljudima, a cela scena je jezivo delovala.

– Otac, inače poreklom iz Egipta zadobio je teške opekotine i on je hitno transportovan za Beograd, dok je majka dečice, inače rođena Pazarka zadobila lakše povrede i nalazi se u pazarskoj bolnici – kaže komšija i dodaje:

– Porodica se u zgradu doselila pre godinu dana, a čuli smo da im je stan kupio njen ujak. Skućili su se tu, i bili su pomalo zatvoreni, a pričali su isključivo na engleskom. Povređena žena je najbolji student na medicini, ali nije još uvek završila za doktora, mislim da je to ostavila po strani zbog dece.

– Ova tragedija što im se dogodila je zaista nezapamćena, i molimo se da oni prežive, a kako će da žive s tim da su izgubili decu, zaista ne znam – kaže komšinica i dodaje:

– Poslednji put dečicu sam videla prekjuče kada su mi mahali, a njihova majka mi se tada ljubazno javila i pitala kako sam. Udelila mi je tada i kompliment kako sam se lepo sredila.

Sagovornici kažu i da je porodica planirala da proda taj stan i odseli se.

– Povređena je jednom prilikom komšiji rekla da bi želela da proda stan, a on joj je rekao kada to bude želela da učini, da mu se obrati jer bi ga on kupio, Eto, možda je sudbina tako htela, da su se možda preselili bili bi živi. Prokleta sudbina – kaže komšinica, dok druga dodaje:

– Ne znam čime su se bavili, ali znam da su po ceo dan bili u kući, a nastardala deca nisu išla u vrtić, nego su ih roditelji čuvali. Dvoje dece su blizanci, jedno je beba, a najstarije ima pet godina.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *