POTRESNI DETALJI: Devojčica bežala dok je očuh tukao, policija tri sata vršila uviđaj

Inače, prilikom hapšenja majka devojčice je jezivo plakala dok je očuh ćutao

 

U stanu u Zaječaru gde se sumnja da je očuh M. N. iz Vlasotinca nasmrt isprebijao devojčicu (2), dok je, kako se sumnja, majka deteta znala za to, policija je oko tri sata obavljala uviđaj.

– Kod nas je policija došla i pitala šta smo čuli. Nažalost, mi stvarno, valjda zbog pojačanog televizora, nismo čuli ništa. Onda su otišli u njihov stan i tamo se zadržali do 21 sat. Bilo je, čini mi se, više od desetak policajaca i inspektora – kaže komšija.

Prema dosadašnjim saznanjima, očuh M. N. osumnjičen je da je tukao devojčicu po telu i glavi sve dok nije izgubila svest. Onda ju je majka odnela do bolnice gde je dete i preminulo od posledica povreda.

– Uviđajem mesta zločina, između ostalog, treba da utvrdimo da li je dete udarano delovima nameštaja, stolicom, nekim predmetom. Takođe, za istragu je bitno i da li je osumnjičeni dete udarao o zid. Tragovi koje smo pronašli, zbog istrage koja je u toku, ne možemo u potpunosti otkrivati javnosti. Možemo reći samo da smo pronašli iščupanu kosicu devojčice. Otkrili smo i da je dete bežalo od osumnjičenog na osnovu materijalnih dokaza, kao i tragove krvi za koju će se tek utvrditi da li pripada devojčici. Pronašli smo i delove iscepane dečije garderobice – saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Inače, prilikom hapšenja majka devojčice je jezivo plakala dok je očuh ćutao. Tek nakon poduže ćutnje rekao je da je dete “nije mnogo tukao” i da ga je nerviralo jer devojčica plače.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin