Potresna ISPOVEST oca dečaka iz Sopota: “Ne znate kako je kada MRTVO dete pokušavate da oživite

Nezapamćena tragedija dogodila se kada je dečak Nemanja (5), dok je njegov otac Zoran spavao u kući, upao u jamu punu vode koja se nalazi u dvorištu u selu Rogača u Sopotu. Nesrećan otac koji je tog jutra izašao iz noćne smene izvukao je iz jame telo svoga sina!

Nemanja je bio dete sa posebnim potrebama, a u tom kobnom trenutku, juče oko 14 sati, iskrao se iz kuće, izašao u dvorište i upao u jamu duboku dva metra, koja je bila puna vode.

U potresnoj ispovesti za medije Zoran očiju punih suza kaže:

“Sve sam učinio da ga spasim”

– Ne znate vi kako je kada mrtvo dete izvadite iz septičke jame, pa uzalud pokušavate da ga oživite… A ono ne diše i ne mrda… Sve sam učinio da ga spasem, ali nije vredelo. Još mi je tužnije što me bivša žena nije ni pozvala posle nesreće, nije je briga što nam je dete mrtvo…- priča Zoran Nikodijević iz sela Rogača kod Sopota, čiji se sin Nemanja u ponedeljak udavio u nedovršenoj septičkoj jami u dvorištu porodične kuće.

Zoran je spavao u kući nakon što se kobnog jutra vratio iz noćne smene u pekari.

– Tog jutra sam premoren došao iz noćne smene. Devojka koja je čuvala Nemanju i moju mlađu ćerku Nikolinu predala mi je decu i otišla, ne zaključavši ulazna vrata. Bio sam premoren jer nisam spavao prethodne dve noći i ceo jedan dan, zaspao sam pored moje dečice. Međutim, oko 14 sati sam se trgao iz sna i video Nikolinu kako se sama igra u sobi. Pogledom sam tražio Nemanju, ali nije ga bilo – priča potreseni Zoran, dok su mu oči bile pune suza.

Dodaje kako je “kao oparen” skočio iz kreveta i počeo da traži sina.

– Instinktivno sam izleteo iz kuće i otišao do septičke jame. Ugledao sam Nemanju kako pluta, sa glavom nadole. Odmah sam skočio u jamu i izvadio ga iz vode. Pokušao sam da mu dam veštačko disanje, ali nije reagovao. U panici sam uzeo telefon i pozvao policiju i Hitnu pomoć – u dahu priča neutešni otac, pokazujući nam na jamu, koja mu je život zavila u crno.

Sledeće čega se Zoran seća su policijske i sirene ambulantnih kola.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *