“POTREBNO MI JE 3.000 EVRA” Miroslav Ilić Iskreno O FINANSIJSKOJ SITUACIJI: “Toliko Je Dovoljno! Dok Čovek Svakog Meseca Plati Ovo, Plati Ono…”

0

Slavni pevač Miroslav Ilić (73) ima bogatu muzičku karijeru i brojne hitove, a decenijama je na estradi.

 

 

Miroslav ne krije koliko mu je potrebno novca za mesec dana, kako bi vodio lep život.

 

 

 

– Ne volim ja da se hvalim materijalnim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima – kazao je on nedavno

 

 

– Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje – dodao je Miroslav i nastavio:

 

 

– Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život.

 

 

“Nisam znao šta radim kad popijem”

 

Miroslav Ilić je, inače, jednom prilikom istakao da je pre tri i po decenije prestao da konzumira alkoholna pića.

 

 

– Pio sam do 1989. godine. Dešavalo se i da slomim neku čašu. Te godine sam stavio tačku i izvukao se iz svega, odnosno iz alkohola. Bio sam veoma prljav igrač kad popijem.

 

 

Nije bilo prijatno ni meni, a ni mom okruženju. Razbijao sam sve po lokalu, vređao ljude oko sebe. Kad se napijem, nisam znao šta radim. Mislim da sam više pio zbog nekog dokazivanja i druženja, a piće mi svakako nije prijalo čim je tako loše uticalo na mene. Nisam umeo da pijem, a pio sam mnogo – rekao je pevač tad.

 

 

– Presekao sam kao makazama! Jedno jutro sam ustao, prekrstio se ispred ikone Svetog Đorđa, to je moja krsna slava, i rekao: “Budalo, nećeš više” – dodao je Ilić.

 

 

Sa kojim sve pevačica Miroslav ne priča pogledajte u odvojenom tekstu: Miroslav Ilić LAKO ZAMERLJIV? Sa Popovićem ne govori već DVE DECENIJE, a pevačicu ni da vidi pred očima    (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU          I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *