POSVAĐALA SE S FUTOM, PA NAPISALA OMILJENU PESMU I DALA ČUVENOJ ZVEZDI: Iza ovih stihova se krije Marinina intimna priča

0

Marina Tucaković je stvorila jedna od najlepših pesama u našem muzičkom svetu, a svoj pečat ostavila je u svakom žanru. Njen uticaj i doprinos muzici su nezaboravni, i ostaje trajni izvor inspiracije za sve generacije. Uz pomoć svojih stihova napravila je mnoge zvezde poput  Jelene Karleuše, Ane Nikolić, Nataše Bekvalac i mnogih drugih.

Svi pevači ističu kako je njen odlazan nenadoknadiv gubitak za muziku, te da se njeno odsustvo i te kako primeti. Njene pesme često su doticale širok spektar tema, uključujući ljubav, emocije, društvene i lične teme, čineći ih lako prepoznatljivim i od strane izvođača i publike.

Ali, kako je nastala pesma bez koje nijedno slavlje ne prolazi?

Marina i Futa iz burne ljubavi stvarali najlepše pesme, ali njihov rad je bio pun nepredvidivih situacija.

“Neretko se čekalo da se snimanje albuma nastavi kada se dvojac pomiri”, otkrio je nedavno Aca Lukas u otvorenom pismu koje je uputio nekadašnjem saradniku Aleksandru Raduloviću sa kojim poslednjih meseci vodi svojevrsan medijski rat.

Marina Tucaković
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Priču o svađama i pomirenjima svojevremeno je potvrdila i Ana Bekuta. Folk zvezda nedavno je ispričala kako je nastala pesma “Zlatiborske zore”, koju je objavila 1996. godine. Tekst je napisala pokojna Marina inspirisana, ni manje ni više, inspirisana svojom ljubavnom pričom.

Marina i Futa su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru. Tako su nastali stihovi „opraštam ti zlatiborske zore, mesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al’ neću sitnice“ ‒ otkrila je Ana u emisiji Ekskluzivno.

1 / 5 FOTO: ATAIMAGES

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *