POSLAO JE ŽENU KOD KOMŠIJE DA JOJ POPRAVI KOMPJUTER, A ONDA JE DOŽIVEO ŠOK: Ne mogu da verujem da se to desilo, pa on je tinejdžer!

Očajni muškarac zatražio je pomoć terapeuta jer ne može da se pomiri sa činjenicom da je supruga mogla da ga izda na taj način.

 

Nakon višegodišnjeg, naizgled, idiličnog braka, jedan muškarac susreo se sa zaprepašćujućom aferom svoje partnerke, posebno zbog činjenice da mu se odvijala tik ispred nosa. Naime, kada je najmanje slutio njegova supruga prevarila ga je sa sinom od komšija koji nije imao ni 20 godina.

 

Nakon višegodišnjeg, naizgled, idiličnog braka, jedan muškarac susreo se sa zaprepašćujućom aferom svoje partnerke, posebno zbog činjenice da mu se odvijala tik ispred nosa. Naime, kada je najmanje slutio njegova supruga prevarila ga je sa sinom od komšija koji nije imao ni 20 godina.

Iako je želeo da ostane anoniman, svoju priču podelio je u rubrici Draga Saveta na portalu San. Nadajući se da će dobiti adekvatno rešenje za problem u kom se našao, ispričao je detalje afere koja mu je uzdrmala brak.

– Ja sam muškarac od 38 godina, a moja žena ima 36. U braku smo dve godine, ali živimo zajedno pet. Imamo veoma fine komšije koje su u pedesetim godinama i dobro se slažemo sa njima. Imaju sina od 19 godina i uvek je bio tih, jedva bih u prolazu dobio stidljivo klimanje glavom u znak pozdrava. Studirao je IT tehnologije na koledžu, pa sam, kada je moja žena imala problema sa laptopom, predložio da ga zamoli da ga pogleda. Došla je kući posle pola sata i rekla da je ostavila laptop kod njega. Sledeće nedelje ju je pozvao i ona je otišla, verovatno da ga pokupi – počinje ispovest prevareni muškarac.

U početku nije obraćao pažnju na odnos svoje supruge sa mladim komšijom, sve mu je delovalo kao uobičajena komunikacija tokom rešavanja problema a računarom. Međutim, crv sumnje se, ipak, javio.

 

–  Posle gotovo sat vremena moja supruga se vratila od komšije govoreći da on još ima posla i iako je izgledala pomalo uznemireno, nisam razmišljao o tome.Tri noći kasnije, dobila je poruku od tog momka da ponovo ode kod njega. Njegovi roditelji su bili na odmoru. Komšija me je zamolio da pazim na kuću dok su oni odsutni, pa kada se moja žena nije vratila posle sat vremena, svratio sam da proverim da li je sve u redu.

 

Ušao sam kroz njihovu baštensku kapiju, ali dok sam se približavao kući bio sam slomljen od šoka. Bacio sam pogled u salon i video svoju ženu kako zavodi sina naših komšija na sofi. Užasnut, vratio sam se kući i seo za kuhinjski sto, bio sam u potpunom šoku zbog scene koju sam zatekao.

 

Čim je moja žena ušla u kuću i videla me, znala je da sam je zatekao na delu. Smišljala je svakakve izgovore. Afera je završena. Pokušavamo da vratimo našu vezu na pravi put, ali kako da joj verujem? Potpuno me je ponizila – pita se on.

Pomoć je potražio i od bračne terapeutkinje kojoj je izložio celokupnu situaciju. Ipak, čini se da rešenje njegovog problema nije nimalo jednostavno.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin