Porodice ih nemoćno dozivale sa obale: Nastavljena potraga za mladićima koji su nestali na Savi

U potragu za dvojicom meštana sela Takovo, kod Uba, S.L. (29) i A.M. (29), koji su nestali u nedelju oko 18 časova, posle prevrtanja čamca na Savi priključila se i žandarmerija iz Beograda sa ronilačkim ekipama, rekao nam je Aleksandar Počuča, portparol Policijske uprave u Šapcu.

Dvojica nestalih, sa kojima je na čamcu bi i njihov drug i komšija N.L. (27) došli su na provod sa porodicama, u Provo, gde su izajmili kamp prikolice. Otišli su, kako nezvanično saznajemo, da se provozaju motornim čamcem. Navodno su otplovili daleko, skoro do druge obale, a motor čamca se ugasio, nakon čega su mladići pokušali ponovo da ga upale. Nakon što su u tome uspeli, u čamac je prodrla voda.

N.L. je uspeo da iskoči i da ispliva do obale, a njegovi drugovi su nestali.

– Tužno je bilo slušati kako ih, nemoćni da pomognu, prizivaju članovi porodice koji su došli sa njima u Provo, a odgovora nema – pričaju očevici.

– Nema ni tragova od čamca. Ko zna dokle su otišli. I oni i čamac. Tračak nade je bio da su se nekako dokopali obale, koja je šumovita, pa ne mogu da se jave dok ne prođu sve staze i ne sretnu nekog da im da telefon, pošto ga nisu imali kod sebe.

U potragu su se uključili policajci iz stanice Vladimirci, njihove kolege iz Šapca, kao i meštani, tragajući skoro čitavu noć, ali bez uspeha. Traganje se nastavlja pod nadzorom Višeg javnog tužilaštva u Šapcu.

– Čudna je ćud Save, pa možda su uveliko stigli do Obrenovca ili su se zakačili negde blizu mesta događaja, što će ronioci pokušati da ustanove – kažu upućeni.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin