Porodica ostala zarobljena u automobilu: Most se počeo dizati, izlaza nije bilo…(VIDEO)

Porodica ostala zarobljena u automobilu: Most se počeo dizati, izlaza nije bilo…(VIDEO)

U Belgijskom Leuvenu 27. oktobra na pokretnom mostu Marie Thumas koji se podiže kako bi veliki brodovi mogli ploviti kanalom do Vaartkoma, odigrao se događaj kakav se u tom gradiću pored Bruxellesa ne pamti.

Kako možemo vidjeti na snimku, gradski crveni automobil ostao je na mostu upravo u trenutku njegovog podizanja te se očajnički pokušava održati na asfaltu, ali “fizika čini svoje”, pa je automobil stražnjim krajem otklizao unazad, udario u tlo te se okrenuo na krov.

 

Obzirom na činjenicu da se ovakve situacije događaju vrlo rijetko zbog svih mjera zaštite i upozorenja kod korištenja podiznih mostova, još nije jasno je li vozač ignorirao upozorenja o podizanju, ili je zakazala signalizacija.

 

Srećom, mladi bračni par s jednogodišnjom bebom koji je bio u automobilu prošao je u udesu samo s lakšim povredama, a iz olupine ih je brzo oslobodila lokalna vatrogasna jedinica. Sve troje prevezeni su u lokalnu bolnicu na intenzivnu njegu.

 

Carolien Peelaerts iz firme Flemish Waterway koja upravlja mostom rekla je za lokalne medije kako se incident istražuje.

 

“Istražujemo kako se to moglo dogoditi”, rekla je. “Nakon pregleda snimki s kamera kamere poslali smo stručnjake na lice mjesta da to istraže.” (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin