PORODICA KECMANOVIĆ SPREMALA PAKLENI PLAN, SUD ODMAH REAGOVAO: Jurili notare da prodaju sve i pobegnu iz zemlje!

Roditelji Koste K. (13) koji je u OŠ ” Vladislav Ribnikar” 3. maja ubio devet učenika i radnika obezbeđenja, pokušavaju preko notara da svu svoju imovinu, odnosno stan i poslovni prostor u Beogradu, kao i automobil prebace na rođake ili prodaju
Vladimir K. koji je u zatvoru od zločina koji je Kosta počinio njegovim pištoljem, u dogovoru sa suprugom Miljanom pokušao je da imovinu prebaci na rođake, ili čak proda, kako bi u jednom trenutku oni napusitli Srbiju.

Majka dečaka ubice je, kako piše Blic, dala punomoćje advokatu sa ciljem da pokloni imovinu, odnosno da je prebaci na rođake, dok je otac koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo – teška dela protiv opšte sigurnost, tražio posetu notara.

– Majka se pojavila u nekoliko notarskih kancelarija, ali su je u svakoj odbili – rekao je izvor blizak istrazi.

Upravo zbog ovoga reagovao je i sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je juče doneo rešenje kojim je usvojio predlog oštećenih S.S.Č, B.A, M.M, I.B, N.K, D.D, B.A, A.A. i R.V.J. za određivanje privremenih mera obezbeđenja imovinskopravnih zahteva, pa je okrivljenom Vladimiru K. zabranjeno da rasplaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji je vlasnik.

Kostini roditelji su, inače, dobili na stotine pretnji preko interneta nakon nezapamćenog zločina koji je počinio njihov sin. Otac Vladimir, ugledni radiolog, je iza rešetaka, a majka je, prema nezvaničnim saznanjima, uzela neplaćeno odsustvo sa Biološkog fakulteta, gde radi, i sa ćerkom je na nepoznatoj lokaciji u Srbiji.

Kostina mlađa sestra, koja je kao i on pohađala OŠ “Vladimir Ribnikar” i koja je upravo završila četvrti razred, sasvim sigurno se neće više vraćati u ovu školu.

Dobrivoje Radovanović, kriminolog, ističe da je Kosta nezapamćenim masakrom uništio mnoge živote i porodice.

– Sve je upropašćeno, i njegov život i životi svih porodica koje je unesrećio svojim činom. Takođe, uništio je i živote svoje majke, oca i sestre. Njegova porodica će dugi niz godina trpeti strašne posledice jer je teško zaboraviti ovako nešto – kazao je Radovanović.

Dok Bora Banjac, bivši načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala, smatra da je možda najbolje rešenje za Kostinu porodicu da se odseli u neku daleku zemlju.

– Šta se može s njima, mislim na sestru i majku? U Beogradu za njih nema života, niti u Srbiji. Mislim da ni u jednoj zemlji regiona ne bi mogle da žive jer bi se pre ili kasnije saznalo ko su one. Možda da odu preko okeana, negde dovoljno daleko. Ako ostanu ovde, jedino rešenje im je da promene identitet, ali pitanje je da li će moći to da urade – kaže Banjac.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin