“PORODICA JE PRVA KOJA MORA DA SAZNA JE LI TO MATEJ ILI NIJE” Načelnik hrvatske policije se obratio medijima u Beogradu: Obdukcija će pokazati šta je uzrok smrti

“PORODICA JE PRVA KOJA MORA DA SAZNA JE LI TO MATEJ ILI NIJE” Načelnik hrvatske policije se obratio medijima u Beogradu: Obdukcija će pokazati šta je uzrok smrti

 

orodica je prva koja mora da sazna je li to Matej ili nije. Obdukcija bi trebalo da bude gotova sutra. Kada bude gotova, onda će se moći reći šta je bio uzrok smrti, rekao je večeras Antonio Gerovac, načelnik hrvatske kriminalističke policije.

On se večeras novinarima obratio na mjestu na kojem je krajem decembra nestao Splićanin Matej Periš.

 

– Ono sto vam mogu potvrditi, osim onih informacija koje su cijeli dan bile u medijima jeste da će se sada tijelo pronađenog muškarca biti odneseno na obdukciju, gdje će se po standardnoj proceduru utvrditi, odnosno probati da se utvrdi uzrok smrti, kao i činjenica da će se utvrđivati i da li se radi upravo o nestalom Mateju – rekao je večeras Gerovac.

 

Delegacija hrvatske policije na čelu s Gerovcem stigla je ranije danas u Beograd.

 

Podsjetimo, “Blic” je jutros ekskluzivno objavio da je u Dunavu kod Ade Huje pronađeno telo mlađeg muškarca koji odgovara opisu nestalog Mateja Periša.

 

Kako smo saznali, na tijelu mladića pronađen je srebrni sat, tamna majica sa aplikacijom, farmerke i jedna bela patika, a u džepu mobilni telefon.

 

Sve pronađeno odgovaralo je opisu stvari koje je u noći nestanka na sebi imao Matej Periš. Aplikacija na majici na telu identična je onoj koju je Periš kobne noći nosio.

 

To što je mobilni telefon pronađen u džepu farmerki, još jedna je potvrda da je u pitanju on, jer je signal s njegovog telefona u kobnoj noći posljednji put lociran kod Velikog ratnog ostrva, što znači da je mobilni bio kod njega kada se našao u vodio. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin