PORODICA I DALJE TUGUJE ZA LEPOM KRISTINOM IZ LEBANA: Otišla u Švajcarsku da nešto zaradi, kući je vratili u kovčegu! TUGA DO NEBA

Porodica devojke Kristine Milenković (25) iz Lebana, koja je tragično nastradala 14. aprila u Švajcarskoj kada je pala pod voz, na društvenim mrežama objavila je da će sledeće nedelje obeležiti četrdesetodnevni pomen na lokalnom groblju.

 

 

Našoj miloj i nikad prežaljenoj Kristini obeležavamo četrdesetodnevni pomen u četvrtak 23. maja 2024. godine u 10 sati na groblju u Lebanu. Pozivamo sve rođake i prijatelje da prisustvuju ovom tužnom parastosu”, piše u čitulji koju je potpisala njena porodica.

 

Podsetimo, nesreća se dogodila 14. aprila oko šest sati ujutru, nakon što je devojka, kako se sumnja, pala pod voz. Uviđaj je trajao satima, a telo devojke je nakon toga prevezeno na obdukciju. Kristina je sahranjena 27. aprila u Srbiji.

 

– Kristinin otac je 26. aprila preuzeo ćerkino telo i potom je ono, istog dana, transportovano za Srbiju. Sutradan je bila sahrana na kojoj se okupila porodica, brojni rođaci i prijatelji koji nisu mogli da zaustave suze i sakriju tugu za devojkom – podseća izvor Kurira.

 

Inače, nakon tragedije, rođak nastradale devojke je za Kurir ispričao da porodica ne može da poveruje da Kristine više nema.

 

 

– O svemu su nas obavestile Kristinine drugarice s kojima je radila u Švajcarskoj. Rekli su nam da je pala pod voz, ali ne verujem da bi mogla da digne ruku na sebe, mislim da je bio nesrećan slučaj – rekao je tada za Kurir rođak i dodao:

 

– Kristina je u Švajcarsku otišla 10. februara, a često je išla tamo kako bi, kao i svi, zaradila neki novac za sebe.(RBSM-RADIO)

 

 

Kristina Milenković, nesreća, Švajcarska

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)