PORED NJEGOVOG IMENA NA PRIJEMU STOJI ZAČUĐUJUĆ PODATAK: Ubica sa Vračara PREBAČEN u ovu ustanovu

Zaposleni u klinici nemaju uvid u podatke o Kostinom zdravstvenom stanju.

Kosta Kecmanović (13) koji je u sredu iz očevog pištolja ubio osmoro dece iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” i čuvara škole, a ranio šestoro đaka i nastavnicu istorije, nalazi se na posebnom odeljenju psihijatrijske ustanove.

Prema zakonu, Kostina majka je dala odobrenje da on boravi u pomenutoj ustanovi na posmatranju, međutim, kako naš portal saznaje, podaci o maloletnom ubici se drže u strogoj tajnosti.

Čak ni zaposleni u klinici nemaju uvid u podatke o Kostinom zdravstvenom stanju, što je inače praksa jer se u elektronsku bazu evidentiraju podaci o prijemu pacijenata, kao i o ažuriranju podataka o pregledima i promenama stanja.

Zbog delikatnosti slučaja u zdavstveni karton Koste je upisan samo podatak o prijemu sa njegovim imenom i prezimenom, bez detaljnih podataka.

Kako smo već pisali, ustanova u kojoj se nalazi Kosta dobija jezive pretnje smrću, zbog čega su pojačane mere obezbeđenja ispred klinike.

Podsetimo, kako je utvrđeno, dečak je planirao masovno ubistvo mesec dana, a ono što je pregledom njegovog telefona utvrđeno ledi krv u žilama – svesno je počinio ubistvo svojih vršnjaka i čuvara škole jer je neposredno pred zločin na internetu pretraživao Krivični zakonik Srbije kako bi istražio da li deca mogu krivično da odgovaraju.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin