PONOVO Tragedija u Srbiji! Još DVOJE malene DECE stradalo u požaru: Jecaji u selu kod Bačke Topole TUGA

U požaru koji je jutros izbio u Staroj Moravici, kod Bačke Topole, stradalo je dvoje male dece. Ispred kuće u kojoj je buknula vatra okupila se porodica koja je skrhana tragedijom koja ih je zadesila.

Stadala su deca 2020. godište i 2021., a ostali ukućani su uspeli da se spasu tako što su iskakali kroz prozor. Jecaji i plač se prolamaju Uskom ulicom u Staroj Moravici.

Kako javlja reporter, ispred kuće su članovi porodice koji su slomljeni i u suzama zbog gubitka dvoje mališana.

Kako se saznaje, porodica ima osmoro dece, a život je izgubilo dvoje najmlađe. Četvoro dece je bilo u školi, dok je dvoje uspelo da se spasi.

– Kada je izbio požar ukućani su pokušali da se spasu tako što su iskakali kroz prozor, ali za sada nije poznato da li je neko izvukao decu iz kuće. Osmoro ih je živelo tu, ali za dvoje dečice nije bilo spasa – rekle su komšije.

U toku je uviđaj i timovi iz Sektora za vanredne sitaucije i timovi iz Policijske stanice iz Bačke Topole su na terenu, utvrđuju se svi detalji ovog tragičnog događaja.

Još uvek nije poznat uzrok požara, a prema prvim informacijama sa terena sumnja se da je vatra krenula iz ložišta, kada je iskočila jedna varnica i zapalila krevet.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *