Ponizila njegovu muškost: LJUDI, DA LI MI JE MALI?

0

Ponizila njegovu muškost: LJUDI, DA LI MI JE MALI?

 

Iako je veličina muškog polnog organa upitna stvar kod žena, te jednima će to biti od velike važnosti, dok druge neće pridavati toliko značaja ukoliko muškarac može da ih intimno ispuni u krevetu, ipak postoje slučajevi koji mogu da ostave neizbrisiv trag na nečije samopouzdanje.

Takav je slučaj i jednog muškarca koje na Internetu podijelio svoju muku u nadi da će mu neko pomoći i dati adekvatan savjet.

“Od kada mi je bivša djevojka rekla da je moj polni organ premali da bi je zadovoljio, izbjegavao sam seks. Toliko me je povrijedila njena uvreda da sam joj rekao da nađe momka sa većim, a onda sam je ostavio. Ali sada sam zabrinut da više nikada neću imati odnos ni sa kim”, napisao je on.

Inače, zajedno su bili šest mjeseci, a prije nego što je uvrijedila njegovu muškost, muškarac je vjerovao da njihovom intimnom odnosu ništa ne fali.

“Rekla mi je da je moja muškost manja od njenih bivših partnera i da vjerovatno zato nije mogla da doživi orgazam. Mislim da moj polni organ nije manji od prosjeka. Nije veličine porno zvijezda, ali se niko drugi nikada nije žalio. Sada je moje samopouzdanje uništeno i nemam nikakvu želju”, dodao je on.

Ono što su mu savjetovali stručnjaci za ljubavne odnose jeste činjenica da je njegova, sada već bivša djevojka, okrutno postupila prema njemu.
“Inače, veličina muškog polnog organa nema mnogo veze sa tim da li žena može da doživi orgazam tokom odnosa. Već su tu i igri i uzbuđenje, kao i eksperimentisanje u krevetu. Ne dozvolite joj da uništi vaše samopouzdanje.

Najbolje je da ne žurite u intimnom odnosu sa nekim novim. Prvo je upoznajte da biste se osjećali prijatno i mogli da joj vjerujete”, savjetovali su mu psiholozi.

Kako tvrde urolozi prosječna veličina penisa u erekciji je 13-14 centimetara, i taj prosjek ima oko 60 odsto muškaraca. Svaki muški polni organ koji je veći od toga karakteriše muškarca kao obdarenog, i njih je 20 odsto, a isto toliko ima i onih sa penisom manjim od prosječnih i njihov organ je manji od devet centimetara. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *