POLNI ORGAN OGRNUO PEŠKIROM, A NA NOGE OBUO ŠTIKLE: Šta se dešava sa “frajerom” za kom su žene doslovno UMIRALE? (FOTO)

0

David je već godinama unazad gradio svoju reputaciju kao ekscentrični ikonoklasta u svetu muzike, a neki bi rekli i u svetu mode. Međutim, ovog puta nije išao sam u svojoj modnoj avanturi – i ostali članovi njegove benda Maneskin su se priključili njegovom neobičnom stilu.

obučeni samo u peškire i crne kožne čizme na visokim potpeticama i platformama. Ovaj hrabar modni izbor nije prošao neprimećeno, i brzo su postali glavna atrakcija na njujorškim ulicama.

Damiano je nosio peškir kao svoj “kućni ogrtač”, dok je Ethan otišao korak dalje i na sebi je imao samo dva peškira. Njihova hrabrost i samopouzdanje u ovakvom izdanju izazvali su divljenje i divlje komentare na društvenim mrežama.

Na službenom Instagram profilu benda Maneskin, otkriveno je da je inspiracija za ovu neobičnu odevnu kombinaciju došla iz filma “New York Minute”, u kojem sestre Mary-Kate i Ashley Olsen šetaju njujorškim ulicama u sličnom izdanju – peškirima i kućnim ogrtačem.

Najlepši si”, “ženi me”, “volim te”… bili su samo neki od komentara koji su se slivali na njihovu fotografiju. Očigledno je da su njihova hrabrost i izražajni modni izbori naišli na odobravanje mnogih obožavalaca.

Međutim, dok David i članovi Maneskina hrabro gaze svojim jedinstvenim stazama i pokušavaju da svojih pet minuta slave pretvore u trajnu karijeru, reakcije su podeljene. Dok žene širom sveta slave Davidovu slobodu i samopouzdanje, neki muškarci možda ne razumeju ovakav ekstravagantan stil.

David, mladić od samo 25 godina, svojom nekonvencionalnom pojavom, šminkom i osobenim stilom života, predstavlja sve ono što tradicionalisti ne mogu da prihvate. Ipak, upravo to je ono što ga izdvaja i čini neponovljivim.

Nekoliko meseci pre ovog modnog podviga, pojavile su se glasine da je David postao zavistan od droge, optužbe koje je on vehementno demantovao. Svojom hrabrošću i nepokolebljivim stavom, on ostaje jedan od najintrigantnijih i najkontroverznijih ličnosti u svetu muzike i mode, piše Naj žena.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *