POLITIČAR UBIO BIVŠU SUPRUGU NA GROBU NJIHOVOG SINA: DATUM NIJE SLUČAJAN

Ženu iz Portsmuta ubio je bivši suprug na grobu njihovog sina koji je preminuo prije 20 godina.

 

 

Smrt Ann Blackwood (71) zaprepastila je njenu porodicu i prijatelje, a datum na koji se zločin odigrao nosi jezivu simboliku, jer je ubijena na rođendan njihovog pokojnog sina.

Ann Blackwood i Martin Suter razveli su se prije prerane smrti njihovog sina Kristofera koji je umro 2003. sa samo 16 godina. Nesretna žena ubijena je 24. jula – istog datuma kada je Kristofer rođen 1987. godine.

Ann je sina Kristofera, koji je bio učenik Gimnazije u Portsmutu, pronašla mrtvog u njihovoj kući u Li na Solentu 2003. godine kad se vratila sa posla. Umro je dvije nedjelje poslije svog 17. rođendana.

Ubistvo žene ostavilo je prijatelje i porodicu u suzama.

 

  • Brižna majka dobrog srca i prijateljica koja je bila veoma popularna u svojoj lokalnoj zajednici. Uživala je u penziji uz aktivan način života koji je uključivao tenis, jedrenje, vožnju bicikla i muziku – opisali su bližnji ubijenu ženu.

Suter (66), lokalni političar, živio je nedaleko od svoje bivše supruge u kući vrijednoj 800.000 funti sa pogledom na Solent – oblast koja je popularna među ljubiteljima jedrenja. Bio je razveden od Ann skoro 20 godina i ponovo se oženio.

Kuća koju je dijelio sa svojom drugom ženom udaljena je 15 minuta hoda od mjesta gdje je živjela Ann sa njihovom kćerkom Hellen (33).

Suteru, istaknutom članu loklane vjerske zajednice, određen je pritvor kada se pojavio pred sudom u Portsmutu. Branio se šutnjomm, prenosi Kurir.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin