Policija U Cazinu Uhapsila Pijanu Ženu Zbog Nasilja Nad Mužem, Razbila Mu Glavu Čašom

0

U cazinskom naselju Ćehić, policija je intervenisala i lišila slobode žensku osobu Š.H. zbog sumnje da je počinila krivično djelo “nasilje u porodici”.

Prema dostupnim informacijama, Š.H. je staklenom čašom razbila glavu svom mužu.

 

On je prevezen u Dom zdravlja, gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede, te je nakon medicinske pomoći otpušten na kućno liječenje.

 

Nezvanično se saznaje da su Š.H. i njen suprug konzumirali alkohol, te da je došlo do verbalnog sukoba između njih. U jednom trenutku, Š.H. je uzela staklenu čašu i udarila muža u glavu.

Policija je odmah reagovala i Š.H. je privedena.

 

Ovo je još jedan tragičan slučaj nasilja u porodici koji poziva na ozbiljnu pažnju i reakciju nadležnih institucija. Nasilje, bez obzira na okolnosti, ne smije biti tolerisano, a počinioci moraju biti privedeni pravdi.

 

 

Žrtve nasilja u porodici trebaju dobiti podršku i zaštitu, a institucije sistema moraju učiniti sve što je u njihovoj moći da spriječe ovakve incidente i zaštite građane.

 

 

Pozivamo sve građane da budu svjesni ozbiljnosti ovog problema i da prijave svaki oblik nasilja u porodici nadležnim institucijama kako bi se spriječile dalje tragedije i zaštitili oni koji su najranjiviji  (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *