Connect with us

Ludi Svijet

Policajka zapalila MUP! Otkopčana košulja i kravata među gr*dima, a onda je gorko zažalila zbog toga

Published

on

Unutrašnja kontrola policije Severne Makedonije pokrenula je disciplinski postupak protiv policajke koja se fotografirala polug*la u uniformi i taj snimak stavila na društvene mreže. Piše Alo.rs

Kako se navodi, na fotografiji se vide oznake policije, otkopčana košulja i kravata među grudima.

policajka

 

Radi se o policijskoj službenici V.G., koja se u MUP-u zaposlila pre 11 godina, a radi u Odseku za granične poslove.

Za takvo ponašanje, podsećaju, u prošlosti je bilo kažnjeno više zaposlenih u policiji, jer je unutrašnja kontrola smatrala da je prekršen etički kodeks ponašanja koji moraju poštovati svi zaposleni.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Ludi Svijet

Doktorka uh*pšena na pregledu za vojsku: MOMKE vatala za TES*ISE I P*LNI OGAN duže od 10MIN, a onda im ODRADILA I OVO

Published

on

Doktorka Manuela Ribeiro (42) iz brazilskog grada Fortaleze uh*pšena je prošle nedelje posle niza prit*žbi koje je policija dobila od vojske. Piše Objektiv.rs

Doktorka Ribeiro bila je zadužena za jedan od finalnih pregleda momaka pred odlazak u vojsku, a koji se odnosio na njihovu m*škost i bešiku, piše Gazeta de Povo.

Prema izjavama 8 budućih vojnika, posle pregleda kod doktorke Ribeiro osećali su se kao da su se*su*lno zl*stavljani.

“Doktorka me je skin*la a onda me je pipala d*le desetak minuta bez pauze. Kao da je čekala da vidi moju se*s*alnu reakciju. Bio sam zbunjen, ništa mi nije bilo jasno.

Rekla je da je to sastavni deo pregleda. Potom me je nekoliko puta snažno hvatala za t*stise govoreći mi da sam jak i da će od mene biti muškarac.

Pred izlazak sa pregleda mi je dobacila da je uvek tu za mene ako mi nešto treba Kada sam izašao od nje, osećao sam se jako loše. Osećao sam se zl*stavljano“, rekao je jedan od momaka.

Njegovu priču su na gotovo identičan način ispričali još neki momci koji su dodali da su od prvog minuta mislili da je reč o skrivenoj kameri jer se doktorka nije ponašala kako treba na toj poziciji i na tako važnom pregledu.

Mediji iz brazilske države Seara apostrofiraju da je doktorka Ribeiro i pre 9 godina bila na s*du posle  dva bivša vojnika koji su kod nje dolazili na preglede i koji su se žalili da ih je s*ks*alno m*ltretirala.

Tada joj je, posle presude rečeni  da mora da plati novčanu ka.znu rečeno da 5 godina ne sme da obavlja ovaj posao.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Ludi Svijet

RADI0 KA0 LJEKAR G0DINAMA, A NEMA ZAVRŠEN NI PETI RAZRED!

Published

on

U medijim se pisalo da se ovaj slučaj desio se u indijskoj saveznoj državi Zapadni Bengal kada je 23- godišnji Veeragandham Teja radio kao doktor više od četiri godine, prije nego je razotkriven.

On je radio u u 16 privatnih bolnica, vodio nekoliko medicinskih kampova te volontirao s bengalskom policijom i lokalnim radnicima tokom pandemije virusa..

Razotkriven je tako što ga je prvo njegova druga supruga prijavila policiji.

Teja je napustio školu u petom razredu i otišao od kuće kako bi putovao u velike gradove. Putujući je upoznao doktora Purushott čije prezime mu je poslužilo na dobivanju svih vrsta lažnih certifikata i diploma

Poslije stažiranja otišao je u Bangalore, gdje je neko vrijeme radio kao okružni medicinski službenik,a zatim Hyderabad, gdje je radio kao ljekar u nekoliko bolnica.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Ludi Svijet

BAHATA DIJASPORA IZ NEMAČKE POBACALA SMEĆE NA PUT! Seljak ih naterao da pokupe SVE i snimio ih:”Nikada nismo bili tako poniiženi, zar da nam NEPISMENI SELJACI NAREĐUJU!”

Published

on

Sljedeća priča nam dolazi iz Bosne i Hercegovine, iz jednog maanjeg gradića koji se zove Srebrenik, gdje se jedna žena zaustavila sa najnovijim audijem i pobacala smeće na cestu. Odmah su je zaustavili lokalni ljudi i natjerali da izađu iz auta i da pokupi svo smeće, dok su je uredno snimali.

Ona je svo vrijeme negodovala, i govorila kako je ona došla iz jedne Evrope gdje je sve čisto i na mjestu.

Osudile su svoje dojučerašnje sunarodnjake kako su seljačine i kako nemaju obzira prema jednoj ženi, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku video klipa.

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!