POKUŠAO DA SIL*JE STARICU (90), ONA PREMINULA: Pančevac osuđen na 18 godina zatvora, iz stana joj ukrao SLUŠALICU ZA TELEFON

Postupajući po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, Viši sud u Pančevu je osudio Stevana K. (63) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu na 18 godina zatvora zbog pokušaja silovanja.

 

 

 

– Optuženi je prvostepenom presudom oglašen krivim da je 2. avgusta prošle godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u ul.

 

Koste Trifkovića ušao u kuću u kojoj je sama živela oštećena (90), te je upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu tako što joj je na krevetu zadao više udaraca stisnutom pesnicom u predelu glave i tela da bi savladao njen otpor, na koji način je oštećena zadobila teške telesne povrede opasne po život, usled kojih je preminula 22. avgusta prošle godine u Opštoj bolnici u Pančevu – navodi se u saopštenju tužilaštva.

U presudi se, kako se dodaje, navodi da je optuženi, prilikom odlaska iz kuće oštećene, poneo sa sobom njen mobilni telefon marke „nokia“ i slušalicu fiksnog telefona, da ne bi mogla da prijavi slučaj policiji, a oštećenu je ostavio u kući.

 

– Viši sud u Pančevu je produžio pritvor protiv optuženog koji može trajati do njegovog upućivanja u zavod za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanje kazne, a zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo – dodaje se u saopštenju tužilaštva.

 

 

Protiv prvostepene presude je dozvoljeno izjavljivanje žalbe.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin