Pokojnik nikada ne dolazi u vaš san bez nekog razloga: NJEGOVA DUŠA OD VAS TRAŽI SAMO JEDNO A ovaj znak znači samo JEDNO!

Koliko puta vam se desila situacija da ste sanjali neku pokojnu osobu i da ste se ujutro probudili a da pojma niste imali šta to znači iu čemu je problem.

 

Mnogi kada se probude ujutro osjecaju da su im osjecaju pomjesani a mi sada vam donosimo nekoliko tragova koji govore o pokojnoj osobi.

 

Analiza snova spada u neke drevne babilonske tradicije ali kada se sanja preminula osoba ona je zaista velika. Ima velika tuga radi njihovog odlaska pa čak i neke komunikacije koje se desavaju putem njihove pojave.

 

Imaju neka vjerovanja ako pojedinac sanja preminulu osobu nakon procesa koji je prošao od zaljenja da jeste da od njih tada dobije neke smjernice.

 

Sa druge strane ako vam se to desi odmah nakon smrti drage osobe u snu ce te vidjeti da vam fale neke poruke. Povremeno pokojnik nece da prica us nu alo to znaci da su tu uz vas i prisutni su.

 

Prema nekom vjerovanju uobičajeno je da naši preminuli i voljeni čekaju u potpunosti da mi završimo proces zaljenja prije nego li stupe u kontakt sa nama i onda se trude da neke poruke efikasno dođu do nas.

 

Ako se pojave u snu to znači da su uspješne već presli u zagrobni život. MOGU NAS posjetiti da nas uvjere da su tu, bilo uz neki poznati miris ili neke njihove omiljene pjesme koje se jave na radiju.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:            INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin