Pojavio se SNIMAK UBISTVA Vukotića: Pogledajte momenat kada su likvidatori zapucali na njega (VIDEO)

Na internetu su se pojavili novi detalji i snimak atentata na Jovana Vukotića, vođu organizovane kriminalne grupe Škaljari, koji je ubijen u Istanbulu.

Vođa kriminalne organizacije Bariš Nek, koji je za atentat dobio 1,5 miliona evra od rivalske bande Kavač, naredio je svojim ljudima da “ubiju Vukotića”.

Oružani napad na automobil izvršen je u Šišliju, u Istanbulu, 7. septembra. Meta napada bio je Jovan Vukotić, vođa kriminalne grupe “Škaljari”. Vukotića, vođu škaljarske bande, sa četiri metka likvidirao je ubica koji se motociklom približavao njegovom automobilu.

Kod Vukotića, koji je preminuo, pored trudne supruge i dvogodišnjeg sina, pronađen je lažni pasoš izdat na ime Predraga Popovića.

Timovi odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala IEM-a uzeli su izjavu od njegove supruge Maše M., koja je bila sa Jovanom Vukotićem kada je ubijen. Ona je rekla da su ona i pokojni Vukotić zajedno otišli ​​u Zorlu AVM, polazeći od adrese na kojoj su boravili u Atakoju, te da su dok su bili na vijaduktu Mecidiekoi kada su u tom trenutnku prišla dvojica maskiranih muškaraca na motoru i ispalili četiri hica na Vukotića koji se nalazio u automobilu.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin