Pojavio se do sada NEVIĐENI SNIMAK iz noći Periševog nestanka: Ljudi pitaju ŠTA je to u vodi (VIDEO)

Matej Periš (28) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu kada je ostavio svoje prijatelje u “Gotiku” i misteriozno nestao.

Slučaj je potresao čitav region i od tog momenta ne prestaje da intrigira javnost.

Policija je ubrzo napravila rekonstrukciju njegovog kretanja, a ono što najviše privlači pažnju jeste što Matej na svim snimcima uglavnom trči i to što se, od trenutka kada prolazi pored restorana Savanova, kreće prema reci i tu mu se gubi svaki trag.

Skoro 4 meseca nakon Matejevog nestanka, pojavili su se do sada nikada viđeni snimci nastali te večeri kada je Splićanin nestao.

Naime, kamera kod Beton hale uhvatila je određeni “objekat” koji pluta. Jedni slute da bi to mogao biti Matej, drugi govore da je ipak u pitanju neki predmet. Snimak je na momente zumiran, traje 3 minuta i 58 sekundi i prikazuje apsolutno svakog ko se 31. decembra između 02:09h i 02:13h kretao ovom trasom.

Video se brzo proširio mrežama, a komentari ispod se samo nižu.

– Vidi se da neke osobe gledaju u reku preko ograde, da li šta vide ne zna se ali nisu u nekoj panici.

– Sta, niko od prolaznika ne vidi da netko pliva,ona dvojica skroz desno kao da su se približili ogradi?

– Laički gledano deluje mi da pliva čovek i to dobar plivač koji zastaje da uhvati ritam zbog brzine reke, a na momente zapliva baš lepo rukama. Nažalost, tako vidim. Volela bih da nije. Da li je Matej sumanuto trčao, ne verujem jer ne bi tako tačno išao ka tom restoranu. Putanja je ipak tačno definisana. Zašto je istrčao i kuda je išao? Sigurna sam da neko zna.

– Slabo vidim objekt u vodi,gledam na mobilnom, i dalje mislim da se radi o čoveku valjda bi bar neko od ovih što prolaze video i reagovao, da je slučajno osoba u vodi onda jedino da su vezane noge jer bi se videlo bar tu i tamo i noge i ruke ne znam sta više da mislim.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin