Pojavile se MISTERIOZNE poruke: OBRT u slučaju stravičnog ubistva u Barajevu – motiv nije ljubomora?

Za svaku majku njeno dete je bezgrešno. Takav je slučaj i kada je u pitanju Gordana P., majka Zorana P., koji je u nedelju nožem ubio svoju bivšu emotivnu partnerku Snežanu S., a zatim sebi pokušao da oduzme život prerezavši grkljan.

– U bolnici je sada. Ne znam šta se dogodilo, znam da je bio u garaži, a da je onda nestao. Ne znam da li su se svađali, ali znam da nikada nije pričao da imaju problema. Živela je kod nas, ali ga je napustila. Skoro je ponovo počela da dolazi, ali se nisu svađali – rekla je Gordana.

VIDELA SAM NOŽ, NAŠ JE

Rečenice ove starije žene „loše je ovo što je uradio”, „nije trebalo da sve tako bude” bile su uvod u neočekivani nastavak.

– Кažu da će da preživi. A ako preživi, sve će mi teže pasti, jer nikada neće doći kući. Bar da ju je udario po nogama, rukama, da ju je prebio… Nisam ja protiv nje i ona je nečije dete. Šta mu se dogodilo, ne znam – priča majka Zorana P. dodajući da je nož koji su joj pokazali policajci zaista iz njihove kuće.

MISTERIOZNE PRETEĆE PORUКE

Jedan od Zoranovih prijatelja objasnio je da sumnja da je motiv za ovaj svirepi zločin nešto mnogo dublje od puke ljubomore.

– Oni su raskinuli pre oko dve nedelje. Nisam nešto stekao utisak da je patio zbog svega toga. Pre dva dana mi je rekao da je dobio pretnje od nekog muškarca sa kojim je Snežana počela vezu. Rekao mi je da ga je zvao taj čovek koga svi znaju ovde kao pijanca da se nađu na benzinskoj pumpi i da se objasne. Zoran to verovatno nije prijavio policiji jer se nije ni plašio. Кako sam čuo, njega je neko zvao da dođe u tu kuću. Ništa nije ukazivalo na to da će se sve ovo dogoditi – objasnio je ovaj čovek koji je tražio da ostane anoniman.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin