Pogledajte ŠTA MU JE MAĆEHA uradila NA DAN VJENČANJA sa njegovim OCEM! (VIDEO)

Preslatki četvorogodišnjak Gejdž nije mogao da sakrije osjećanja dok se njegov otac Džošua Njuvil ženio s Emili Lien. Maleni Gejdž se baš dobro držao, ponosno stojeći pored svog oca, sve dok mlada nije počela da čita zavjete koje je napisala samo za dječačića. Nakon što je počela da ih čita, maleni Gejdž više nije mogao da izdrži i potpuno se slomio. Zajedno sa svim gostima…

“Želim da se uvijek osjećaš sigurno i da se uvijek trudiš i da budeš dobra osoba”, počela je da čita mlada, a dječačić se bacio na nju i čvrsto je zagrlio! Kao što je i bilo za očekivati, uslijedio je kolektivno “aaaa” iz publike, dok je Emili nježno pokušala da utješi Gejdža.

“Nemoj da plačeš, srce”, rekla mu je maćeha.

“I na kraju, želim da znaš koliko si poseban dječak”, nastavila je Emili:
“Nevjerovatno si pametan, predivan i drag prema svima. Pomogao si mi da postanem žena kakva danas jesam i iako ja nisam tebi dala dar života, život je svakako meni dao dar u obliku tebe”.

Nekako i ne tako iznenađujuće, sve troje su zaplakali prije nego što je Emili uopšte uspjela da pročita zavjete do kraja. Gejdž je definitivno plijenio svu pažnju na ceremoniji, a njegova reakcija je u roku od nekoliko dana obišla cijeli svijet!

GLEDAJTE NOVU SERIJU DAR MAR – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin