POGLEDAJTE nastup: Konstrakta OČARALA Evropu, Srbija ponosna na svoju predstavnicu (VIDEO)

Naša predstavnica na ovogodišnjoj “Evroviziji”, Ana Đurić Konstrakta nastupila je treća po redu u drugoj polufinalnoj emisiji i ponovo oduševila evropsku publiku.

Konstrakta je blistala na sceni u belom satenskom kostimu a društvo na sceni pravio joj je njen tim sa kojim je izvela čuvenu koreografiju. Na sceni je bio i neizostavni lavor i peškiri, rekviziti od kojih nije odustala.

Kao što je i naglasila da će uraditi,Konstrakta je pevala na srpskom jeziku,a tokom čitavog nastupa čuli su se uzvici publike i aplauz. Publika je padala u trans i u istom ritmu tapšala sa našom umetnicom.

Cela Palasport Olimipico arena u Torinu pevala je stihove pesme  “In corpore sano”, a Konstrakta je svojim neobičnim i upečatljivim nastupom očarala sve.

Evropske kladionice predviđaju da bi Ana Đurić Konstrakta sa svojom pesmom “In corpore sano” mogla da zauzme 10. mestu u finalu, a komentari su do sada su bili uglavnom pozitivni.

Konstraktina pesma jedinstvena je po tome što je prvi put u istoriji “Evrovizije” iskorišćen tekst na latinskom jeziku, a stranoj publici su najviše zapali za uho početni stihovi, zbog pominjanja Megan Markl, žene britanskog princa Harija.

Ostaje nam da vidimo kako će publika glasati i da li će se naša predstavnica plasirati u finale ovog takmičenja koje je zakazano za subotu, 14. aprila.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin