POGLEDAJTE MAJKU KOJA JE NA GNUSAN NAČIN UBILA SVOJU BEBU! Tukla bebu flašicom i rukama i to pred starijom kćerkom! Riječi koje je izgovarala lede KRV

U mjestu Makrohorije u Imatiji to je Grčka desio se jedan slučaj koji je zaista tragičan i potreslo je cijelu lokalnu zajednicu kada se pojavila informacija da je majka od 37 godina bila u svom bebu od samo šest mjeseci. Ovo je grozan čin koji se odigrao dok su dvije maloljetne kcerkice od 6 i 7 godina gledale i bile prisutne.

 

Izvještaj koji se pojavio oje pokazao da je majka naprije svoju kćerku fizički zlostavljala tako što je koristila šake i flasicu i to su gledala sva starija djeca. ovo je okolnost koja je prestravila djevojcice a one su iz prvog braka majke i one s odmah pozvale baku i deku i roditelje od svoje majke.

 

Baka i deka su stigli na lice mjesta i vidjelu su bebu sa jako teškim povredama. Brzo su došli i povezali dijete u bolnicu Veria ali iako su se ljekari trudili beba nije uspjela da preživi.

 

Policija je odmah po dojavi bolnice intervenisala i uhapsila je majku radi sumnje u ubistvo. Nakon hapšenja ona je tvrdila da to nije uradila i rekla je da je to odradila sve nevidljiva sila. Ova izjava je sve dodatno zabrinula.

 

Prema informacijama koje su se poslije pojavile dokazano je da je majka patila od postporođajne depresije i da je morala da bude hospitalizovana. Njen drugi suprug sa kojim je dobila drugu bebu je rekao da je napustio prije mjesec dana a onda se majka borila sama za troje djece.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin