POGLEDAJTE LUKS DOM ZORICE BRUNCLIK I KEMIŠA: Zlatni detalji i raskoš na svakom ćošku!

POGLEDAJTE LUKS DOM ZORICE BRUNCLIK I KEMIŠA: Zlatni detalji i raskoš na svakom ćošku!

 

Zorica Brunclik je otvorila vrata svog raskošnog doma u Krnjači, u kojem živi sa suprugom.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u skladnom braku su već 37 godina i žive u raskošnoj kući u Krnjači, a pevačica nikada nije krila da je potekla iz siromašne porodice.

 

“Mi smo zaista kao porodica bili siromašni, neko ko je delio jedno jaje na četiri dela sa još tri brata. A onda dođete u situaciju da možete da pojedete koliko hoćete jaja, i svi oko vas”, rekla je Zorica u emisiji “Na večeri kod”.

 

 

 

Tom prilikom je otvorila vrata svog doma i pokazala u kakvoj raskoši danas uživa, ponosna na sve što je stekla.

 

“Često mi kažu deca: ‘Što to stalno ponavljaš?’. Ja kažem: ‘Ne ponavljam ja to zbog vas, već zbog sebe’. Samo da nikada ne zaboravim odakle sam došla, a šta sam postigla”, priznala je pevačica.

 

Određeni deo kuće je renoviran, a na svom imanju Zorica i Kemiš imaju i bazen u kojem se često osvežavaju tokom leta. Poseduju sopstveni muzički studio, frizerski salon, a tu je i poseban deo kuće sa prostorijom koja je namenjena gostima kada organizuje razne porodične proslave.

 

Zorica ima posebnu prostoriju u kojoj drži sve nagrade i u kojoj je sakupila svih svojih 47 godna karijere.

 

“U ovoj prostoriji bi bila karijera Zorice Brunclik od 47 godina, kao i Miroljuba Aranđelovića Kemiša kao autora. Ovde se nalaze sve moje nagrade. Najdraži mi je opanak ‘Poselo na Kalemegdanu’.

 

Kada dobiješ taj opanak, to znači da ti je te godine pesma bila najslušanija. Dobila sam to priznanje za pesmu ‘Ja znam’. Oboje smo dobili priznanja da smo nacionalni umetnici Srbije”, izjavila je Zorica.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin