Pogledajte kako je neko otjerao ljude koji su se i pored zabrane okupili u grupi (Video)

Pogledajte kako je neko otjerao ljude koji su se i pored zabrane okupili u grupi (Video)

Zbog situacije nastale uslijed pojave k0r0na virusa, nadležni organi su izdali mjere kojih se moramo pridržavati. Tako su zabranjena okupljanja, a rastojanje  koje se savjetuje radi sprječavanja širenja virusa iznosi 1 i 5 metar.

Ipak, postoje oni koji misle da za njih pravila ne važe, pa se ponašaju kao da se to njih ne tiče. Ovaj snimak je postao hit na internetu, a snimljen je u Kaliforniji.

Naime, jedna grupica nije poštovala pravila i nekome je to zasmetalo. Neko se dosjetio učinkovitog načina da grupicu otjera.

Ne, nije bilo galame, Pogledajte o čemu je riječ:

Realno, sada se svi osjećamo neprijatn0 kada neko pored nas kihne ili se zakašlje. Ne mora značiti da je taj neko zaražen, ali nam opet nije svejedno. Ova grupica se ponašala kao da se ništa ne dešava.

Niti rastojanje, niti zaštitne maske. Onda vidimo reakciju nakon nečijeg kašljanja. Kao što smo već mnogo puta napomenuli, trebate se pridržavati pravila koja su izdata.  Zarad sebe  i  zarad drugih osoba.

Koliko god mislili da to “nije ništa” i da ste sigurni,  ne trebate biti neodgovorni i bezosjećajni. Ipak postoje osobe koje su 0boljele. Pretpostavljamo da ni vi ne želite da budete uzrok nečije zaraze, zar nije tako?(RBSM-RADIO)

RBSM RADIO

error: Content is protected !!