POGLEDAJTE KAKO JE MELINA DŽINOVIĆ IZGLEDALA NEKADA A KAKO IZGLEDA SADA: Brak i karijera mogu da promene ženu

Godine prolaze ali za nju kao da vreme stoji. Od kada je na javnoj sceni Melina Džinović nas je sve očarala svojim izgledom.

Modna kreatorka poznata po braku sa pevačem Harisom Džinovićem stari kao dobro vino, svedoci smo njenog cvetanja tokom godina i po njenom izgledu svi bi rekla kako joj bračni i porodični život prija. Zadovoljna žena na svim poljima zrači i sija, ali izgled očigledno ume da prevari, pa se tako mozda ipak teba voditi onom starom ne sudi knjizi prema koricama.

Skorašnji sled događaja i insinuacija o razvodu ovog poznatog para nas je sve ostavio bez reči i u stanju neverice.

Melina Džinović
foto: Printscreen Youtube

Melinu je javnost bolje upoznala kada je osnovala svoj modni brend Hamel koji je dobio ime kao kombinacija imena bračnog para. Na slici iznad je kreatorka na svojoj modnoj revije pre davnih 11 godina. Njen izgled se nije mnogo menjao u godinama koje slede, čak se i poboljšao pa je tako svojom pojavom obarala sa nogu i pre 8 godina na predstavljanju modne kolekcije.

Melina Džinović
foto: Printscreen Youtube

Prepoznatljiva je i po jedinstvenom stilu oblačenja koji neguje već godinama unazad, pa se možemo prisetiti i kako je izgledala pre 4 godine kada je javnosti pokazala svoj butik brenda Hamel.

Melina Džinović
foto: Printscreen Youtube

Ni pre godinu dana ništa u njenom izgledu nije naslućivalo da može doći do ljubavnog brodoloma koji danas preživljava.

Melina Džinović
foto: Printscreen Youtube

Svedoci smo da se nikad ne zna šta sutra može doneti, ali i da jedna stabilna i jaka žena svašta na svojim leđima moze poneti a da se to na njoj ni ne primeti.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/