“Podsetio me na Džeja, odmah sam se javila”: Slagao da ima 1.300 € penziju, auto i kuću da bi se oženio

Senija je pronašla Rama na Facebooku…

 

Jedan par iz Bosne i Hercegovine pokazuje da ljubav ponekad dolazi neočekivanim putevima. Ramo, 64-godišnjak iz Liskovca, i Senija, 60-godišnjakinja iz sela Grabovac, postali su senzacija nakon što su podelili svoju neobičnu ljubavnu priču na YouTube kanalu TV Krajina, piše Sandžak danas.

 

Priča počinje kada se Ramo, otac sedmoro dece, odlučio doseliti kod Senije u njenu kuću. Zanimljivo, oni nisu u braku. Ramo objašnjava da ih je zajednička samoća navela na ovakvu odluku – da više ne budu sami.

 

Senija je pronašla Rama na Facebooku, privučena njegovim profilom koji ju je podsetio na pevača Džeja. Nakon što mu je poslala zahtev za prijateljstvo, Ramo ju je odmah nazvao. Njihova komunikacija brzo je eskalirala od telefonskih poziva do odluke o zajedničkom životu.

 

Međutim, Ramo je priznao da je koristio laži kako bi osvojio Seniju. Tvrdio je da ima penziju od 1.300 evra, automobil mercedes i dobru kuću. Senija, koja je takođe imala svoju penziju, bila je oduševljena perspektivom izlazaka i putovanja.

 

Nakon što se Ramo doselio, stvari su se počele razotkrivati. Njegova obećana penzija nije postojala, a kuća u Bihaću bila je samo još jedna u nizu laži. Četvrtog meseca zajedničkog života, Senija je insistirala da posete poštu gde Ramo navodno prima penziju, što je dovelo do priznanja da je sve izmislio.

 

Unatoč ovim šokantnim otkrićima, par je nastavio živeti zajedno. Ramo je priznao da je morao lagati da bi je osvojio, tvrdeći da mu je sada dobro jer ne radi ništa i uživa u životu sa Senijom. Ona, s druge strane, veruje da Ramo više ne laže i kaže da su njegova deca prihvatila njihovu vezu.

 

Ova neobična ljubavna priča odražava složenost ljudskih odnosa i pokazuje kako ponekad i laži mogu dovesti do neočekivanih, ali srećnih ishoda.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin