“Podsećao ga je na druga koga više nema”: Otkriveni nepoznati detalji o prodaji Matejevog motora

Brojne informacije o privatnom životu nestalog Splićanina svakodnevno izlaze u javnost, a sada je privatni detektiv Braca Zdravković otkrio nove detalje. On je na Jutjubu ispričao tužnu priču Mateju i njegovom drugu Ivoru koji je poginuo dok su zajedno vozili motor.

Naime, kako objašnjava privatni detektiv tog kobnog dana Periš i njegov drug Ivor krenuli su ka Makarskoj, a onda se desila tragedija.

– Ivor je išao u školu sa Matejem, ličili su jedan na drugog, obojica visoki i plavi. Iako je bio talentovan za književnost Ivor je odlučio da bude skiper i gajio je ljubav prema motorima. Njega i Mateja spajala je ljubav prema motorima. On je sam skupio novac za motor i sam kupio sebi, Matej i on su motorima išli do Makarske, pored njih je kolima prošao Vićenco Sopta, njihov drug. Ivor je počeo da juri za Vićencom, hteo je da ga prestigne, Matej ga je pratio, a Ivor je previše oštro ušao u krivini i izgubio kontrolu nad motorom i zadobio je fatalni duarac u glavu, Matej je stao, sišao sa motora i doživeo šok! Pritrčao je Ivoru i pokušao da ga reanimira. Pozvao je Hitnu, međutim Ivoru nije bilo pomoći. U tom trenutku Matej je osećao da mu se duša raspada – ispričao je privatni detektiv.

Tog trenutka lep i sunčan dan pretvorio se u najgori u Matejevom životu.

Privatni detektiv objasnio je i zašto je Periš prodao svoj motor.

– Nije Matej prodao motor da bi pokrivao neki dug ili za narkotike, već zato što nije više mogao da gleda taj isti motor koji ga podseća na druga kog više nema – kazao je privatni detektiv.

Sve što je ispričao Zdravković ukazuje na to da Matej nikad nije prežalio izgubljenog druga.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin