Podignuta optužnica protiv muškarca (61) iz Zemuna: Sumnjiči se da je uznemiravao devojčicu

Kako je saopšteno iz ovog tužilaštva, on se sumnjiči da je 18.12.2024. godine u Zemunu izvršio krivično delo Polno uznemiravanje…

 

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv J.S. (61) muškarca iz Zemuna zbog sumnje da je uznemiravao devojčicu.

 

Kako je saopšteno iz ovog tužilaštva, J.S. se sumnjiči da je 18.12.2024. godine u Zemunu izvršio krivično delo Polno uznemiravanje, na taj način što je iskoristivši činjenicu da poznaje porodicu oštećene kao i činjenicu da se niko od punoletnih ukućana nije nalazio u kući, polno uznemiravao maloletnu oštećenu neprimereno je dodirujući.

– Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da okrivljenom produži pritvor s obzirom da i dalje postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, da okrivljenog, nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza, oglasi krivim, te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine kao i da mu izrekne meru

 

Zabrane približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom tako što će okrivljenom biti zabranjen pristup oko mesta stanovanja oštećene na udaljenosti od 100 m te zabraniti mu dalje uznemiravanje oštećene i komunikaciju sa njom u trajanju od tri godine – navodi se u saopštenju Trećeg OJT.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJT

KLIKNI OVDJE       www.rbsm-serije.com

Pratite nas na         INSTAGRAMU         I      FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin